dimarts, 9 d’octubre del 2007

Premis Nobel....



L'amic Rafael, del bloc El Club de los corazones solitarios, em fa arribar una mena de "meme" original, ni que de nom una mica "pompós". Espero estar a l'alçada. Per cert, Rafael vamos a tomarnos un café un dia de estos, ell fa sempre un gran esforç per seguir el meu bloc doncs és de Madrid.
Ell m'ha nominat als Nobel dels blocs, cosa que com és evident li agraïxo molt, ni que em fa sortir els colors a les galtes. Ser nominada implica certes responsabilitats i normes que ara paso a detallar...
1. Ser nominada o nominat, implica escriure un artícle fent públic el premi i citar el blogger que t'el concedeix, amb l'enllaç corresponent.
2. Escollir 7 bloggers que et cridin l'atenció per els seus escrits i deixar un comentari al seu bloc perquè ho sàpiguen.
3. Exposar els motius per els quals els nomines.
4. Molt important: aqui t'han nominat perquè ho mereixis i perquè vegis lo bé que has sortit en la mateixa sols has de nominar 7.
Ara toca passar a la nominació...

1. Glorieta, per afinitat, amistat, bona persona, bona escriptora i per afecte, una amiga amb lletres ben grans.
2. La Ventana, per solidària, per divertida, per lo bé que sempre ho passo amb els seus escrits, perquè malgrat la diferència d'edat, compartim moltes coses.
3. Joan-Japs, ell sap molts dels motius, però direm que per ser un dels homes amb més sensibilitat que he conegut.
4. Sara Moyà, simpàtica,a ctiva feminista, mig catalana i mig vasca, encara que fa temps que no escriu, espero que ara s'animi. També se que ens conèixerem, algún dia...
5. Francesc Puigcarbó, per poeta, home actiu i reivindicatiu, perquè no es casa amb ningú i escriu, clar i català. I també perquè no se d'on treu el temps per tot...
6. Javier Naya, principalment per les seves poesies, magnífiques. Discrepem amb algunes coses, però el fons és el mateix.
7. Les meves circumstàncies i jo, la he "descobert" fa relativament poquet, però gaudeixo amb els seus escrits i el seu sentit de l'humor.
Apa!, ja estic, consti que sols en puc posar 7, ara que hi penso.... no n'he posat cap de "picant".. je je....

7 comentaris:

querida_enemiga ha dit...

Estimadíssima Joana,

És un honor. Moltes gràcies per pensar en mi i dedicar-me aquest premi. Estic molt contenta.

No seguiré la cadena perquè ja vaig fer aquest meme temps enrera.

Petons!

Anònim ha dit...

Ha estat un plaer nominar-te, més que gens pels continguts dels teus articles i perquè gairebé sempre estic d'acord amb ells.
A més, amb el teu bell idioma m'has obert les portes d'un món que jo desconeixia, m'encanta cartejar-me en català, o almenys intentar-lo.
Un petó

Francesc Puigcarbó ha dit...

Moltes gràcies, es un honor, ara! la dotació d'aquest Nobel és igual a nivell económic que l'altre? de ser així ja anirem a mitjes.- De totes maneres esticamb querida enemiga, ultim,ament proliferen aquestes cadenes, però es bo que algu pensi amb tu. Gràcies de nou

Anònim ha dit...

Gràcies pel premi!
Intentaré fer-ho.

Gatxan ha dit...

Wualaaaaaaaaaaaaaaaa!
Wowwwwwwwwwwwwwwwwww!

Moltes, moltes, moltes gràcies! Quina il·lusió!!!! No m'havien nominat mai a res des de cap blog... I he de reconèixer que M'HAS ALEGRAT EL DIA!!!!!

Que guay!!!!! Deixa'm que descansi una mica (acabo d'arribar de terres andaluses) i m'hi poso.

De nou, moltes gràcies (sobretot per dir que t'agrada el meu sentit de l'humor...jejeje!).

Javi ha dit...

Doncs moltes gràcies Joana, ser en aquesta llista de nominats és tot un honor, de veritat.

I en quant a poesia, sempre dic que un fa el que pot, i que reconforta molt saber que allò que fas, agrada a algú.

Un cop més, gràcies.

Ferdinand ha dit...

Enhorabona als afortunats.