dimecres, 31 d’octubre del 2007

Fa falta comprometre's....




No m'agrada la gent que passa per la vida esperant rebre, mai donar. Esperant el "manà" sense moure un dit per defensar, ajudar, participar, col.laborar.
Cada persona ho pot fer en un àmbit diferent, les possibilitats no son les mateixes per tot.hom. Les meves son poques, principalment les econòmiques, malgrat tot, tinc apadrinat un nen, soc sòcia del grup Tercer Món de Mataró i de la Creu Roja, tampoc puc més, però em comprometo també amb causes que no son económiques, crec que ja heu llegit lo molt que m'indignen les injustícies, ni que sigui amb les meves lletres, poca cosa, ho se, també participo d'aquest intent de millorar la societat.
Ara bé, ni estic, ni estarè mai, a l'alçada d'aquesta gran dona, Emma Thompson, sempre la he edmirat, per les causes que defensa, sempre fins el final, i per la seva feina, com no.
El vídeo és molt dur, però digueu, acàs no és més dura la vida de les dones que ho pateixen?.
I encara hem d'escoltar "chascarrillos" sobre "anar de putes"...
Tràfic sexual, quin futur més dur.... i cap on mirem mentrestant?...

13 comentaris:

nek ha dit...

Es un video tremendo pero Emma Thomson siempre se ha mojado en estos temas, en los de las tropas también, es una mujer comprometida.
Hay hombres que se van de putas como si fuese un hobby. En un a reciente discusión con un grupo de personas,se hablaba de ellas como si les gustara lo que hacen, otros dicen que si no existiesen habrían más violaciones, otros piensan que estan mujeres disfrutan, les hice la siguiente reflexión. Tu crees que cuando vas a un club y estas con una de esas chicas, ellas lo hacen voluntariamente o están coaccionadas, secuestradas.
A muchas de ellas se las engaña para traerlas aquí, una vez en España se les quita el pasaporte y se la hace ejercer la prostitución, realmente es un secuestro y eso sí es delito.
Pero claro, quién se va a preocupar de unas desgraciadas que no tienen ni voz ni voto?.
El hombre que va a estos servicios, a mi que me perdone pero para mí pierde lo de hombre porque no le considero. Alimaña es más adecuado.

Anònim ha dit...

Doncs si, n'hi ha que només esperen rebre a canvi de donar, malament!
Realment dur el vídeo, clar, com que pagan... es creuen amb dret a "tot". D'altres diran que són escalfa p...

Anònim ha dit...

Sempre he pensat en això, de com em sentiria jo si algú em posseís per diners, o em veiés obligat a prostituir-me per a treure a una família endavant, encara que també penso que si ningú requerís els seus "serveis", estic segur que sortirien endavant amb altra forma de vida més digna per a elles, creo és una forma d'esclavitud moderna encara que tan antiga com la vida mateixa.
Sé que no ho vas a creure, però mai he visitat a aquestes senyoretes, perquè estic segur que em sentiria malament, igual que elles.
Un besito

Ferdinand ha dit...

El video es relament colpidor, i estic totalment d'acord amb l'Emma, amb tu, i amb la gent que desportica contre el tràfic sexual.
Un apunt només: hi ha putes, diguem-ho clarament, que han triat aquest ofici perquè els agrada, són nimfòmanes. Hi ha gent que pel que sigui només podrà saber que és fer l'amor, follar en una paraula, anant amb aquestes dones. Quin mal hi ha, ell gaudeix, experimenta, i la puta també, i a més es guanya uns calerons.
Tota la resta de casos, que és la majoria, el 99,99% diria, evidentment que ho hem de denunciar, es indignant i no es pot permetre.

Gatxan ha dit...

Buf...

El més fotut? Doncs que el tràfic de blanques passa aquí mateix. Al nostre costat. A Catalunya i a Espanya hi ha un munt de dones que cada dia són explotades i torturades sexualment. Maries i Elenes com les del vídeo. Passem pel seu davant o per davant dels clubs i no fem res. De tant en tant, alguna es pot escapar, arriba a una comissaria i la policia pesca alguns dels cabrons de les xarxes de tràfic... I res més. Ho veiem per la tele, pensem que és una vergonya i mirem cap a una altra banda... Quina pena, eh?

I sí, a mi també m'ha agradat sempre l'Emma Thomson. Els té molt ben posats.

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, si puedes y aun no los has hecho lee el libro PRINCESAS DE PAVO REAL, escrito por Sara Harris, sobre la vida de Bárbara Mossallai, una americana que se casa con un principe de la corte de persia, esa que tanto apoyaban los gobiernos occidentales a cambio de petróleo y veras como la prostitución está instucionalizada y bien vista por los gobiernos de todos los paises oocidentales a cambio de oro negro.Así que como quieres acabar con ello.

Quim ha dit...

Pel senyor Ferran Genís Travería:
A) Vagi per endavant que el Blog no és un Xat.
B) No vull embrancar-me en cap discussió inútil. Vosté pensa d'una manera i jo d'una altra. No ens podem barallar, ni posar d'acord., Llibertat d'expressió.
C) El seu comentari és contradictori: si està d'acord amb el vídeo no pot afirmar que les putes gaudeixen.
D) Les nimfòmanes, per desgràcia d'elles, no gaudeixen del sexe. Aquesta és una de les causes de la seva patologia.
E) Els desgraciats que no poden fer l'amor, tenen el recurs de l'auto-complaença. Un personatge bíblic li va deixar el seu nom, Onan.ppbri

Ferdinand ha dit...

Puc estar d'acord amb el vídeo i puc afirmar que algunes putes gaudeixen practicant sexe, i tant sí puc. (jo no estic generalitzant, ho recordo)
I si els desgraciats que no poden fer l'amor no poden fer altres coses o bé estan farts de fer-les sols?
Per cert, un, o una, que no fa l'amor no és cap desgraciat. Només fataria.

ps: Traveria no porta accent.

querida_enemiga ha dit...

Jo també admiro molt a la Emma Thompson, sobretot per la seva feina... però això és perquè fins ara no coneixia el seu vessant compromès.

Vaig veure ahir el vídeo a les notícies de La Sexta i em va colpir. És dur i diu molt amb molt poc.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

És per reflexionar, de fet és pot dir rotundament que és causa efecte, l´efecte ja el tenim, sols cal esbrinar la causa.

I la pregunta és la següent ¿per que els homes (no tots) van tan cremats buscant fora de casa els serveis sexuals? De fet, no crec que elles (treballadores del amor o esclaves sexuals) puguin complaure les fantasies de molts surtidets.

Montse ha dit...

Estic d'acord amb Ferran Traveria: hi ha dones que ho escullen lliurement. Crec que mereixen un respecte i aquestes a mi personalment "no em fan cap pena".
Una altra cosa és quan les dones hi arriben per motius aliens a elles mateixes o per veritable necessitat (perquè si no ho fan així, no mengen). Això si que és denunciable i despreciable. No pas quan es dediquen a fer de putes perquè volen (que n'hi ha, i no poques!)
Amb tots els meus respectes.

Una abraçada, Joana!

Montse ha dit...

Vejam, perquè ningú entengui el que no vull dir:

és despreciable el fet i la situació, les persones que les empenyen a fer-ho i que n'abusen. No "elles".

Bé, suposo que tothom ha entès el que volia dir, només ho recalco per si de cas.

Anònim ha dit...

Aún que sólo sea para ampliar el abanico de opiniones, diré que en mi juventud tuve “amistad” con una chica mayor que yo, unos diez años más o menos, que llegó a Barcelona del pueblo y se puso a servir, estaba viviendo en una pensión donde había muchas chicas que se dedicaban a hacer de camareras o a prostituirse. Con la convivencia pudo comparar sus ingresos y lo que ganaban las otras, las que trabajaban en las barras americanas, triplicaban lo que ella ganaba sirviendo y las prostitutas lo multiplicaban por diez.
Para no eternizarme diré que el proceso, fue lógico, primero se puso de camarera y después se prostituyó. Antes de ir yo a la mili, ella ganaba una pequeña fortuna y por lo que a mi me decía, tenía las ideas muy claras, diez años trabajando y con los ahorros podría vivir de las rentas.
Por cierto en la mili me enviaba fotos subiditas de tono, que me servían para faldar con los compañeros aunque nunca le había puesto una mano (ni otra cosa) encima.
Cuando volví, me enteré de que trabajaba para un “novio” y que este le sacaba todo lo que ganaba.
Mi resumen, no todas las chicas se meten obligadas, no todas las que se meten por propia voluntad son ninfómanas, pero si que todas las que se meten lo hacen para ganar dinero y creyendo que lo pueden controlar.
Luego la realidad de los macarras, las mafías y las tratas de blancas se encargan de que ninguna chica logre sus objetivos iniciales.

Saludos