dimecres, 17 d’octubre del 2007

De lectures....


Dilluns vaig acabar un llibre, La sang dels Innocents, de Júlia Navarro, encara que la meva és en castellà.
He passat molt bones estones amb aquest llibre, 778 pàgines que en cap moment m'han aburrit ni donat ganes d'avançar algunes més ràpides.
Parla sobre Orient i Occident, de religions, de terrorisme i d'extremistes, fins i tot d'amor, vaja, com la vida mateixa!.
A mi, alguns moments, m'ha posat la pell de gallina, ni que no soc peruga, és pot veure ben clar que el llibre és realista i com la religió, portada als màxims extrems, pot anular qualsevol voluntat i fer mal.
És un llibre entretingut i documentat que transcorre en diferents escenaris al mateix temps, però no et "perds" ni un moment de la situació que explica.
Ni tan sols el pes del llibre, tingueu present que casi sempre llegeixo al vespre al llit, m'ha desanimat.
Ja sabeu, un més per llegir.

2 comentaris:

Gatxan ha dit...

Així t'ha agradat?

La veritat és que a mi em va deixar sensacions contradictòries. Per un costat, em va agradar molt alguns dels plantejaments que feia sobre religions, nazisme, occident - orient, etc. D'altra banda, però, vaig pensar que l'argument quedava molt flux. Amb ritme desigual i mal resolt. No sé... Vaig pensar que és un llibre d'aquells que es mereixia que l'autora s'hagués esperat a donar-li unes quantes voltes més abans de donar-lo per acabat...

querida_enemiga ha dit...

Moltes gràcies per la recomanació!! Llàstima que ara no tinc gaire temps amb la universitat...