diumenge, 15 de juliol del 2007

Sí.. sííí... ssssíííííí... oohhhhhh


Orgasme!
Una conseqüència de petons, abraçades, llepades, pesigadetes, grapejades en general i que un cop aconsseguida aquesta fita, oblidem els preliminars rapidament...
Parlem de sexe, 4 dones, madures i decidides i les poso al "tanto" d'una conversa mantinguda al matí, via Messenger, amb un amic llunyà i a la vegada proper. Està divorciat fà un munt de temps i em diu que està perdut, amb cinquanta anys!, no entén les dones "d'avui" em confessa tot moix, jo li dic que som les mateixes de quan era jove i diu que no.... tot espantat diu que les dones avui.... demanem massa al llit!. És a dir, tota una vida de queixes sobre lo "pasives" que erem les "oficials" i ara... ens tenen por.... ostre tú!.
Diu ell, tot conveçut, que ja no lliga, el lliguen, i aixó li trenca tots els esquemes.... no he volgut riure per no ferir els seus sentiments... li he donat quatre consells i m'he despedit. Després, via messenger també, avui faig la pau, he xerrat amb les amigues, sense concretar qui era, un "menage" a quatre i ens ha fet llàstima però.... és els que trobem ara mateix.
Aquesta tarda vespre, ara acabo de tornar, m'han dut les amigues de Mataró, a la sala Quartier, (Retro-music), a Pedralbes, zona pija per excelència de BCN, malgrat que no estaba per massa disco, jo, he gaudit una passada, música dels anys 70, molt de Rok&Roll, bon ambient i no massa ple, un grup ha tocat en directe i ho han fet bé, he ballat, he recordat els anys de "vinil" a casa dels pares, els germans grans i música tot el dia. Ha estat molt bé, torno amb un magnífic gust de boca, si us agrada aquesta música, els Creedence Clearwater Revival, el Elvis, la Areta, etc... gaudireu molt, i per cert..... sols una petita cosa.... moltes parelles, ballant estupendament però.... els quatre "pavos" sols que hi havien, amagats a la barra amb el cubata!!!.
Llàstima, les meves amigues, dues d'elles, volien ballar, jo, el Rok, ni se com començar.
Hem acabat amb la frase de sempre.... on son els homes???.

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Os3…sou un perill…no vosaltres quatre….totes, però que totes..no ja qui us entengui.

això si...sou tambe una delicia.

Anònim ha dit...

Molta perxa i pocs fets!!!!!!!!

Anònim ha dit...

La meva estimada amiga, avui dia les dones heu aconseguit ser vosaltres mateixes, i a poc a poc, aneu recuperant el terreny que us pertany per justícia i igualtat, encara que encara falta molt per a arribar a aquesta igualtat. Quan jo em vaig separar (fa 12 anys) les dones seguien en una especia de impás, d'espera, encara que ja es començava a veure moviments en favor de la llibertat i la igualtat. Avui dia estic encantat amb el que s'ha aconseguit, segueixo solter, però adoro que per fi seais els meus iguals, així ha hagut de ser sempre, les dones no mosseguen ni esgarrapen són les nostres companyes, per al bo i per a l'inconvenient. Bueno, en fi, vagi rotllo que he soltat.
Besitos.

El veí de dalt ha dit...

On eren els homes dius? Evident, a casa fent la bugada!