dilluns, 9 de juliol del 2007

I doncs?...


Sovint he parlat amb gent sobre els motius que ens impulsen a obrir un bloc, la veritat, la majoria ho fan per provar, d'altres per parlar sobre temes que els interesen, d'altres es volen expressar, però, sempre trobem un però, poques persones escriuren tal com raja, és a dir, la majoria escriuren i volen "quedar bé", dir el que toca. No tot.hom, és evident, però quan una persona expressa el que realment pensa, sovint, plouen les crítiques, d'àmbits diverssos, de persones variades, la frase comú és, vols dir que calia?.
Perqué barrejem la roba?, per quin motiu algunes persones amb amistats d'anys et veuen "diferent" per el sol fet de discrepar políticament?, soc la mateixa i les amistats son aixó, si son sinceres, opinis el que opinis i mentre no faltis al respecte a ningú, vaja, aixó crec jo. Estic molt desconcertada amb una persona, que per cert casi no ha participat políticament mai, i ara em jutja per una intervenció meva de fà ja mesos a una Assemblea i per cert, encara no se el motiu!.
Llavors, també sovint, aquests o bé aquestes blocaires, desapareixen, he pogut comprovar durant el temps que fà que escric, i no és poc, que els sectors diguem "oficialistes" desapareixen, deixen d'escriure un cop aconsseguit l'objectiu o bé la finalitat.
Avui faig "neteja" de links, i em sap molt de greu, perqué la gent que tinc linkada la tinc perqué m'agrada, no per compromís i sempre que algú plega em sap greu, i lo pitjor, la majoria ni es despedeixen.
En fí, jo aqui tossuda i a "lo mio", com diria Serrat, cada loco con su tema....

6 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

cert es que el teu potser es el mes personals de tots els blocs, es una mena de Gran germà de la blogosfera. Te una part positiva, avui, t'has aposentat i se't veu una altra volta amb empenta. Ho celebro.La negativa, es quan tot no va tant bé, que tots els qui entrem patim amb tu.
Saps, no esborro cap link, els passo a blocs abandonats, hi ja en tinc uns quants,

a10

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Hay gente que no se relaja ni en su propia casa. Siempre van con la careta de agradar a todos.Si dices con sinceridad lo que piensas y a ellos no les gusta, comienzan con lo politicamente correcto y acaban con el sí...pero...
De manera que tú como vas relajada por la vida a seguir en tu linea.Un abrazo

Albert ha dit...

Moltes vegades he criticat als artistes (cantants, actors i semblants) que es tiren floretes entre ells. En els blogs passa el mateix. També passa que abans de criticar a l'altra es calla, quan trobo que la gràcia de la blogosfera seria que fos un veritable forum a on es diu la seva sense pretendre "quedar bé".

Gatxan ha dit...

Hi ha poques coses més contradictòries o estranyes, al meu entendre, que un blog hipòcrita... Fer un blog per quedar bé és estrany, és cutre... No? Qui valora que tinguis o no tinguis un blog?

RHA ha dit...

Un blog s'ha de fer per expressar idees i inquietuds, relatar, fer autocrítica,...

Continua així que vas per bon camí, encara que gairebé mai escric un comentari et segueixo.

Estic amb gatxan, tens raó.

El veí de dalt ha dit...

Veig q a mi no m'has fotut fora. Buf! Però el blog és teu i sempre pots fer, dir i enviar a pastar fang a qui vulguis. I amés, ho fas a cara descoberta. No com altres (eh, veí?). Cadascú fa el que pot i vol i si t'agrada bé i si no, dues pedres!