dijous, 26 de juliol del 2007

Dependències municipals...


O com perdre el temps de manera absurda i estúpida a l'Ajuntament....
Amb el canvi de casa, que us he explicat i sabeu que ha trigat a ser efectiu, he esperat a empadronar l'Elmer, el nostre gos a la casa actual, i espero que definitiva.
Dilluns a la tarda vaig anar a l'OFIAC, Oficina d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament de Mataró, on per cert sempre em solucionen els problemes i funciona molt bé, vagi aixó per endavant. Informo de les meves intencions a la persona que m'atén i em diu, educada i disculpant.se, aquesta és de les poques gestions que no fem aqui, ha d'anar al carrer de Cuba, de 9 a 14h. Molt amable, la noia, imprimeix el full de sol.licitud i decideixo anar.hi dimecres, son les 15:30 i ja està tancat i jo vaig cap a la feina.
Ahir al matí, en Martí i jo, tots formalets, anem al carrer de Cuba, li explico el mateix a la dona que m'atén i em respón que aixó ara és a la Plaça Catalunya, jo, extranyada, li dic que m'han enviat allà de l'OFIAC, ella insisteix, ho sento, no la podem atendre....
Total, pacient i decidida aquest matí amb una calor que em suen fins i tot les ungles, amb en Martí de nou, cap a la Plaça Catalunya, sorpresa!!!, m'atén un funcionari, no podia ser d'una altra manera, i em diu que ha de constar a la cartilla, reglamentaria que jo duc i expedida per el veterinari de la gossera Municipal, la raça del gos, jo li dic que ja consta, posa que és un gos "creuat" de raça mitjana, doncs no, em diu que torni al veterinari i especifiqui la raça del gos, llavors ja emprenyada li he respost... doncs no!, aquest gos serà des de avui un "sin papeles", està vacunat, desparasitat, net, és bon gos però no està registrat per la negligència d'un funcionari que ha decidit que el meu gos no és ros amb els ulls blaus!!. Encara no entenc com m'han deixat empadronar a mi, d'avi murcià, pare català, mare francesa.... de quina raça dec ser?????.
Quins pebrots home!. He perdut dos matins de les meves vacances per legalitzar una situació que per tontería i poca flexibilitat municipal ja no faré mai més.

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Os3…si que és complicat tenir un animal de companyia…(ja se…ja seee….que en aquest món tot és una mica complicat…i li podem fer nosaltres amb intenció o sense) ignorava que tenia que estar empadronat i controlat per l´ajuntament, encara que comprenc totes les mesures sanitàries imposades per poder-lo tenir.

Mols GOSSOS i ANIMALS si que tendiren que estar controlats i potser i tot vacunats per "boques" en declaracions desafortunades (amb refereixo al Sr. Rajoy i a l´apagada de Bna)

No et preocupis, jo també alguns cops amb sento una mica animaló de companyia, això si, amb papers.

querida_enemiga ha dit...

Mare de déu, això per un gos?! No vull ni pensar amb un fill... la verge santíssima!!

L'altre dia pensava en tu veient la festa castellera de Mataró per la tele.

Anònim ha dit...

Hola Joana.

D'aquestes te'n podria explicar de l'alçada de un campanar, la darrera per aconseguir matricular-nos, la meva dona i jo, en el curs per obtindre el nivell C de Català a Girona, no vegis els merders, anades i tornades i males informacions que ens han arrivat a donar. Gràcies a Dèu que l'administració vetlla per la nostra llengua, que si no!!

Salut i € i l'enhorabona pel teu bloc.

Anònim ha dit...

Molt bé, molt bé i molt bé! Si senyor, que es vagin a fer punyetes amb tanta paperassa, al cap i a la fi el perrito va a estar igual de cura. Inútils buròcrates!

Anònim ha dit...

Joana no només l'Elmer no te papers, jo mateix fa mig any que he perdut el DNI, i sols per no fer cua ni esperes titaniques paso de ferme'l.
Si ens tanquen a la Garjola espero compartir celda amb l'Elmer sembla força simpàtic.