dijous, 26 d’abril del 2007

Una tonteria....




Avui al matí, tot venint cap a la feina i com tenia temps de sobres, he entrat a fer un cafetó a un lloc del Torrent, és un dels llocs que fan el café més bó per aqui a prop.
Mentre era allà asseguda he vist que dues noies em miraben, murmuraven baixet i torna a mirar.... a mi m'agrada molt poc això, no m'agrada gens que em mirin!, ja no sabia si anava mal vestida, si amb els meves distraccions habituals no diua fandilles, si duia un moc al nas...
Llavors, imagino que la meva cara era un "poema" i una s'ha acostat, amb un somriure m'ha dit: Perdoni, no som unes mal educades, vosté és Joana Torres oi?....
Brrrr.... .... he respost una mica vermella...
És que la meva germana i jo llegim el seu bloc, ara no te la foto i porta unes ulleres diferents, però jo la he reconegut!.
I ella m'ho deia tan feliç...... i jo tan vermella....
En fí, hem acabat les tres assegudes a la mateixa taula i parlant de blocs, elles m'han afalagat i jo les he animat a fer un bloc, les dues juntes, son molt iguals.
Hem "descobert" que a les tres ens agradaria fer un creuer per el Mar del Nord, els fiords etc..., per això avui poso aquesta foto dels mateixos, almenys els veurem en foto.
Ja veieu, ara soc famosa, amb lo poc que això m'agrada!, però sí m'ha agradat coneixer la Laia i la Maria, ha estat una conversa curteta però molt amena.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enhorabona! Veus? És que hi ha gent que deixa rastre! I... la vida està plena d'aquestes petites "tonteries" que ens fan felices.

Anònim ha dit...

Joana,
ens ha agradat molt conèixer-te, ha estat una estona molt divertida.
Gràcies!.
Laia i María.

ric ha dit...

Enhorabona per la teva perseverància. Petons a tú i les teves amigues.

querida_enemiga ha dit...

Què guai, Joana! Malgrat la vergonya, segur que ha estat molt emocionant...

Propera parada: DONDE ESTAS CORAZON, jajajajajajjaa...

Tercera Edad ha dit...

HOLA JOANA ya se que te abras sentido un poco nerviosas pero si te conocieran bien sabrían que eres una mujer con mucho talento y empenta para todo ,yo me siento muy orgullosa te tenerte como amiga tu vales mucho una abrazada ENCARNA
es muy bonito el blob nuevo

Anònim ha dit...

Ha de sentir-se un un poc estrany quan algú et reconeix pel carrer, i bonic, espero que pugueu fer aquest viatge a Noruega, quan veu la foto es queda empetitit davant el magnífic paisatge.
Un petó.
(Espero que la traducción de la página softcatalá, siga siendo lo suficientemente buena como para que me entiendas)