dimecres, 11 d’abril del 2007

Massa pasional?


Avui he parlat una llarga estona amb una persona, no diré noms, diguin el que diguin vull seguir sent discreta, m'ha acusat, directament, de dues coses, una de ser massa passional, de defensar les coses que jo crec i les amistats amb massa contundència, ser, en concret endogamica, (encara estic flipant) i la segona cosa, que ha trobat a faltar el meu recolzament en una situació complicada que està vivint. (Una mica contradictori no?).
De la segona cosa no opinaré, jo defenso els amics i amigues i ho faig de cor i amb tota la força que soc capaç, però en aquest cas i donat que no compartim opinió, doncs no ho he pogut fer, crec que afegir un escrit meu, hauria passat a ser una "ola" mediàtica i creieu d'aquestes ja en tenim un munt!, i seria insincera.
Jo, les coses, siguin suports, bronques o bé petons i afectes, sempre, però sempre ho faig en persona, molts cops ho he fet i se del cert una cosa, a la majoria de persones no els agrada que els digui les coses a la cara. A ell li he fet, però sembla que no acaba de ser prou, jo ho lamento i ni que lo més segur és que mai més estiguem d'acord amb aquest tema, se que ens entendrem i lluitarem per un projecte comú, si és que encara existeix el mateix, és clar, de vegades em sembla estar de visita en el mateix.....
La primera cosa, la passió, he rumiat una llarga estona sobre aquest tema, soc pasional, cert, ho dic i ho confirmo, però això ha de ser una crítica?, em pregunto... si deixo de ser així, és a dir, si passo a ser "pasiva" i "corderita", seré millor persona?, NO, llavors deixo de ser, principalment, la Joana.
Amb els meus defectes, demano perdó si cal i endavant però..... corderita pasiega.... això mai!, abans voto PP!!!!.
Puajjjjj... això no eehhh, abans no vaig a votar.

5 comentaris:

Isa ha dit...

Digues que sí, tú ets com ets i així ets una bona persona.
I no diguis ni de conya aixó del PP!

Anònim ha dit...

Segur que hi ha una solució, sempre!
I no em crec ni "harta de vino" que t'abstenguis de votar!
Feliç dia!

querida_enemiga ha dit...

Les dones fortes encara fan por a molta gent. Ser passional no és dolent, segons ho veig jo.

No canvïis mai!!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Deixant d'endergues i sigues com ets.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No li donguis tantes voltes, per arribar a un consens sigui el que sigui, fa falta les dues parts o les que siguin, però tothom cedint i posant bona fe.

Caram...!!!! els/las que et coneixem pro bé sabem que la Joana és mol sincera i és de confiança...que no et facin canviar..eehhhh!!!!!!