dilluns, 20 de novembre del 2006

És el físico estúpidos!

nom




Amb aquest titulat tan bèstia, Toni Soler escriu a La Vanguardia d'ahir un magnífic escrit sobre la futura paritat del Govern de Catalunya.
¿Qué fué de la paridad?, és la pregunta inical. Diu que la Tura, està trista per no repetir a Interior, per no poder acabar la tasca començada i crec que amb bons resultats, fins i tot comenta que potser no segueix al nou govern. Per quin motiu?, algú li ha agafat por que molta gent li donaríem suport si es presenta de candidata a la Generalitat?. Dubto que sigui per lo guapa o no...
Avui, quan he començat el meu recorregut matiner de blocs, dels primers que he vist al boguines actualitzat, era el de Núria Aguilar, i parla del que jo ja vaig decidir ahir parlar, primer he pensat no fer.ho, no semblés repetit ni copiat, però crec, i ho crec molt de veres, que si no ens unim en aquesta lluita, la paritat, no aconseguirem la igualtat mai.
En Toni Soler, dona una mica la "culpa" al físic, de la Tura i d'altres. Com és evident no comparteixo aquesta opinió, ni que sí comparteixo l'humor amb que ho explica.
Estic farta, pero més que farta, de dir, cridar, susurrar, escriure, votar, etc, etc.... sobre que al PSC hi han moltes dones vàlides, treballadores, amb ganes... etc..
Però la pregunta real d'avui és, MONTILLA quantes dones penses possar al teu tripartit?, serà teu o nostre?. Perquè si és el nostre, JO HI VULL DONES!!!.
I la segona pregunta, les dones del PSC, les nostres DI-PU-TA-DES què cony fan?, elles, que poden, no és queixen?, serà lo mateix una queixa meva a una de una càrrec públic?, doncs no, sincerament NO.
Pateixen per la cadira? per els anys que manaran?, No entenc rés, les dones del PSC+ERC+IC no pensen fer una actuació real i efectiva?.
Què passa?, per quin motiu quan surten diputades i ja no piulen?.
Per cert, què diu la Secretaria de la Dona ? què diu el Consell de Dones?, doncs a dia d'avui, rés de rés, com sempre.
No trobo estrany llegir que el PP o la CEOE estàn en contra de la llei d'igualtat i paritat, però cony, he de deixar que em facin el llit a casa?.
Com diu una bona amiga meva..... No se si cortarme las venas, o dejarmelas largas!.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que tot plegat treu una mica les ganes de seguir! Clar que hi ha dones vàlides al PSC, però si elles callen... I nosaltres, aquí dient que continuem lluitan per la igualtat i la paritat.
Salut!

Anònim ha dit...

Aquest tripartit te masses ganes de lluïssor, i no diguem el tarannà masclista que s´entreveu al Montilla, estiguis segura que no posarà cap dona i les millors que estaven les farà fora amb bones paraules, crec que el PSC ha fet un mal negoci.

Una abraçada

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, una vez mas das en el clavo, ¿porqué, las que son elegidas callan? Si ya no es ni paridad ni nada, es la realidad.Si la Tura no sigue en el gobierno, para mí será un "GRANDISIMA DECEPCION" y van ya unas cuantas.¿ que no es guapa ?, ¿desde el punto de vista de quien? ¿Quien tiene la vara de medir la belleza?, ¿es que no han oído hablar de la belleza interior, de la eficacia en el trabajo? ¿Acaso será presidente el mas guapo de los que se presentaron a las elecciones? ¡Que se dejen ya de monsergas, hay que acabar ya de una vez con los mecanismos del partido, que hacen que la mujer quede relegada en todo¡Vosotras teneis la palabra, yo solo puedo apoyaros. Un abrazo EN MI NOMBRE SI

Dan ha dit...

Doncs mira. Sort que ho dius, perque ja creia que al PSC el tema de la paritat comensava a ser bla bla bla de campanya i prou. Ja va ser prou decepcio per mi que la tura no fos la candidata. Per una vegada que trobo algu que em fa pensar. "Que ben posats que els te. Seria una presidenta genial! I una lider com deu mana!" I aneu i paseu d'ella.
En tot cas, segueix presionant, que si no...
Un petonas!

Anònim ha dit...

Veurem que passa amb el tripartitt, però al marge d'això, desig que Catalunya surti enfortida. Un petó. PD. He tret un compte en Softcatalà, espero que sigui un bon traductor de l'idioma.

Joana ha dit...

Glorieta,
ni parlar.ne!, rés d'abandonar el vaixell, hem de tocar allò que no sona i ser escoltades, prou de fer veure que no passa rés. "Endavant les atxes" que diu un company, a pencar i guanyar, costi el que costi.
Anònim,
d'això em queixo, menys lluir i més cumplir!.
Mármol,
ojalá supiera la respuesta, no sabes como agradezco tu apoyo.
Qué voy a decir de la belleza?, ya me hice mayor y descubrí que la belleza pocas veces luce a primera vista.
Da,
no ens enganyem, ni tinc ni vull cap càrrec, per tant soc una petita engruna de sorra en una inmensa platge, (lo de petita és només teòric ok? :) ), però se que molta gent pensa com jo, sols falta que donin la cara i la prova és que molt pocs sociates de carnet ho faràn en aquest post.
Rafael...
coñen cielo, me has emocionado!, lo importante no es el traductor, es tu maravillosa intención, muchas grácias.
Petons a tots, però especialment als homes que heu escrit i sou sensibles al tema.

Joana ha dit...

Núria!,
hem escrit al mateix temps.
Jo també estic emprenyada, però aqui segueixo, no els hi poso tan fàcil.
Un petonarro per tu.

querida_enemiga ha dit...

t'admiro per la teva energia, joana

Euphorbia ha dit...

No se quin pot ser el motiu de que la Tura no sigui al govern, segur que no és pel físic.
JO tinc una teoria que m'he empescat que no sé si pot tenir gaire fonament: Potser podria ser que la Tura hagi estat excesivament mediàtica durant la darrera legislatura i amb la intenció de fer un govern més discret l'hagin deixat en segon terme. És només una idea...

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Lo ves ya estamos, con lo que no estoy de acuerdo. De mediática res de res, ha llevado un departamento de los mas delicados y lo ha hecho con mano firme y sin dejar a nadie desmadrarse y no le ha temblado el pulso a la hora de dar la cara. Ese es el perfil de la gente válida y preparada. ¿Porque hemos de hacer un gobierno discreto ? Tenemos que hacer un gobierno eficaz y ella ha demostrado serlo, por lo tanto debería continuar, lo demas son paños calientes que en nada ayuda a lo que queremos la mayoria EFICACIA y la eficacia no tiene sexo.EN MI NOMBRE SI