divendres, 3 de novembre del 2006

Les caixes i les normes....

Bomberos...



Em posa dels nervis els abussos què cometen, estafes casi, les entitats d'estalvi i encara més tenint en compte que no els hi dono cap, però cap feina.
Si vull cobrar un taló en efectiu a finestreta de Caixa de Pensions, em cobren 1€ si no hi tinc compte. M'acaben de cobrar 1,16€ de correu, em duen la carta en mà?, doncs no, triga setmanes una carta i val això?. Després em cobren 0,80 cmts d'€ de manteniment de llibreta i això que totes les gestions les faig al Caixer i els traspassos per internet, soc una clienta que no dona ni mica de feina i no paro de pagar....
Per un altre costat, cada oficina fa la norma a la seva menera, avui he anat a fer un ingrés en efectiu a un caixer automàtic, com no funcionaba he entrat a la sucursal i dono els diners i la tarja a la noia de caixa, em demana el dni, li he preguntat que per quin motiu un ingrés en efectiu i amb tarja m'ho demana i m'ha respost que per "apuntar" el número.... la veritat sols ha comprovat si jo era jo, no s'ha apuntat rés i jo mig empipada li he dit... per aixó m'estimo més els caixers automàtics, no pregunten tonteries!.
A la sortida m'he mirat al mirall a veure si avui, especialment feia cara de delincuent o algo similar..... però no... tinc la cara de sempre!. Eppsss i no em puc queixar, m'han donat 5cmts d'€ d'interessos!!.
No queda tot aqui, ahir la meva companyia va anar a cobrar un taló a Caixa de Catalunya, doncs no van i li diuen, en plena era d'internet, que si no va a l'oficina del taló li cobren 1,75€ de comissió?, vaig quedar flipada del tot!. Sols per consultar a l'ordinador cobren aquests diners?, això és una vergonya!.
Sort que en arribar a casa, ara fà una estoneta, vinc del metge, llegeixo al diari que els bombers de BCN ha fet també un calendari.... almenys la vista m'ha relaxat l'esperit....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha qui sosté que la Caixa és la responsable del pacte entre el Zapatero i el Mas àra farà uns dies, on s'hauria festejat l'arrivada al poder d'aquest

Montse ha dit...

ls de La Caixa són així de xulos! Un dia el meu capità va anar a ingressar un taló i com que li volien cobrar comissió els va engegar a pastar fang. Després li anaven al darrere (ecs)

Euphorbia ha dit...

Fa pocs dies vaig anar a fer una transferència i els hi vaig portar el número de compte apuntat en un paperet. Va la tia burra i em diu que per una altra vegada al mostrador hi tenen impresos (és a dir que l'ompli jo, no sigui que s'hernïi)

Per cert, tens un encàrrec (sense compromís) al meu blog.