diumenge, 13 d’agost del 2006

Enamorada


Puppi
Originally uploaded by Mandarina1.



Doncs si, qui va dir que no es poden estimar dos a la vegada?. Sempre m'he definit com una dona mediterrània, catalana de caràcter i maneres de fer, adoro aquest mar, però noi.... he tornat enamorada fins las trancas del Pais Vasc, ja hi havia anat, dues vegades, aquesta ha servit per reafirmar aquest amor.
Hem fet estada a Bilbao, al barri de Deusto, al costat mateix de la universitat, casi davant del museu Guggenheim, he pogut veure el museu des de tots els seus angles, totes les perspectives i llums possibles. També les exposicions actuals, hem quedo amb la de ¡Rusia! , magnífica.
Hem visitat Donosti, passejat per la Concha, menjat en un restaurant amb encant, hem trobat, com no!!, gent de Mataró, hem passat per Markina, un dels pobles amb més xapelas que he vist mai, i més pancartes...., hem estat a Ondarroa, on no he vist ni un sol cartell de botiga ni oficial en castellà, cosa que ha fet que entengués molt poquetes coses...., però és un poble pescador preciós.
Hem menjat molt de peix, hem estat a llocs moderns i tradicionals de Bilbao. En Martí i jo, hem anat de compres, hem anat en tranvia i ens ha encantat!.
Bilbao ha canviat molt, el passeig per la Ría és un plaer enorme, de nit, amb la fresqueta, la gent surt i és un gust contemplar tot aquest tram i la millora magnífica que han fet, els carrers son nets, rés de caques de gos, envoltat de muntanyes verdes, sempre dona la sensació de frescor en l'ambient, si alguna queixa tinc, potser poques papereres i pocs accesos per minusválids, sobretot als edificis més antics. Hem viscut fins i tot una manifestació! i al mes d'agost te mèrit això.
Han estat uns dies encantadors, el temps ens ha acompanyat, la temperatura és deliciosa, la gent agradable.... Sara.... què mazizotes son els vascos!, quins nois més macos...
Més tard penjaré alguna foto, però si podeu, ni que no m'agrada compartir els "meus amors", feu una escapadeta, val la pena, jo hi penso tornar.

3 comentaris:

Pinpilin ha dit...

Hola Joana!!!

Ai el País Basc... què bonic! Què vaig a dir jo? La veritat és que Bilbao ha millorat moltíssim (i no és perquè jo sigui bilbaína, jeje) els últims anys i està preciós... Moltes gràcies per tot el que dius de la meva ciutat, m'has emocionat.

Molts petons i a veure si tornes aviat!

P.D.: Hi ha bascos molt macos però jo ja els tinc molt vists i prefereixo als catalans :P

Javi ha dit...

Ai Joana, que bien te veo (o te leo) después de unos días de descanso.

A otros nos toca descansar en casa, ya ves.

Montse ha dit...

Molt bonic, Bilbao, sobre tot des d'uns anys cap aquí! un petonet.