dilluns, 28 d’agost del 2006

¡No Más Violencia!


¡No Más Violencia!
Vídeo enviado por memmoria

Vídeo impresionant què acabo de veure al blog de Imagina-ción, sobren les paraules, us aconsello llegiu el seu post.

Fotomontaje, ¡NO A LA VIOLENCIA DE GÉNERO!

Fotografías: AI, Internet,
Dibujos: Imagina, Rafael, Pepetxu
Música: Carmina Burana (Karl Off)
Montaje: Memori@ De Una Desmemoriad@
http://www.lacoctelera.com/tazzie

Gracias a :
http://www.lacoctelera.com/imaginacion
http://www.espacioblog.com/pepetxu
http://www.lacoctelera.com/rmorales

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I la violència que els homes pateixen? Els despressis i la pressió psicològica?

El mon esta cap girat uns per poc altres per mol, el cas es que la convivència entre persones es desastrosa, així sorgeixen pors, racisme, desesperades emigracions, violacions de tota classe, tortures, assassinats, guerres i potser i tot epidèmies controlades per interessos comercials, polítics i econòmics.

No mes cal veure les opcions dels cinemes i de la TV per donar-nos a entendre que el temps d´oci es per l´entrenament i per despertar la violència de una manera u altra.

Jo no...!! puc dir, que no soc violent, jo no....!! faria tal cosa. I la veritat sigui dita que mols cops amb reprimeixo de no ser-ho per no fer massa mal, desprès surt la paraula covard, vull creure que moltes persones no tenen coneixement de moltes situacions que provoquen.

Així dons..... El mon esta cap girat i ningú sap lo que vol.

Anònim ha dit...

A més d'una “dona amb caràcter i decidida”, ets generosa amb els teus amics i coneguts, encara que siguin de la blog/esfera.

Aquest món està ple d'injustícies, abusos i aberracions polítiques i socials, de les quals la violència de gènere és una de les més sagnants, entre altres coses, pel que té d'inútil, ja que no afavoreix a ningú, ni al maltratador, que en realitat és un pobre descerebrat amb unes limitacions mentals i uns desequilibris patològics, dignes de compassió, si els resultats de les seves “gestes” no fossin tan dramàtics.

Gràcies per enllaçar-me en el teu post.

Abraçades blog/eros

Pinpilin ha dit...

La violencia de género es sin duda, una de las mayores la lacras de la sociedad.

Hay una frase que dice "la violencia es el último recurso del incompetente". Y tengo clarísimo que el que no sabe argumentar o defenderse con palabras es el que recurre a la violencia. Además, en este tipo de violencia se suman los celos, la posesión, el machismo... en fin, un horror.


Un besazo.

Joana ha dit...

Anònim,
moltes vegades, per no dir totes, qquan escric sobre maltractaments o bé n'he parlat amb algun home, em fa la teva pregunta.... i els homes què?, a més m'ho dieu seriosament!.
L'any passat varen morir a Espanya, segons dades de la Red Feminista, http://www.redfeminista.org/searchnoticias.asp?id=muertas2005 64 dones a mans dels seus "estimats marits, parelles o ex parelles", i d'homes en varen morir 10.
Saps veure la diferència?.
A més, mai he dit que no hi hagin homes maltractats, sols hem limito a defensar les dones que ho son.

Anònim ha dit...

hola amiga,
Perdona que no entrara antes por aqui pero he estado tres semanas desaparecida de los blogs.
Necesitaba un respiro ..necesitaba pensar e intentar darme cuenta que mi sueño a terminado..necesitaba empezar asumirlo antes de meterme en los blogs.
Te mando un beso inmenso , perdona por no comentarte nada sobre tu post , la verdad es que mi animo no anda muy bien y solo entre a saludarte.
Maribel

Tercera Edad ha dit...

Hola JOANA as expresado muy bien el sentir de las donas por que conoces el tema sabemos que tan bien hay hombres maltratados , el porcentaje es mucho menor yo creo que eso no es de hombre ni mujeres somos personas y que nos quieran meter en su saco y hacer lo que quieran tanto unos como otros, no es normal ha de haber un respeto Asia la persona y nadie tiene la verdad absoluta, tenemos que aprender ha convivir y que cada uno sea responsable de sus actos y de lo que hace una abrazada de tu amiga ENCARNA