dimarts, 22 d’agost del 2006

El Meme del Javi

nom




El Javier Naya, Javi per els amics i amigues entre els què m'agrada pensar que ell em considera, em fa arribar un dels famosos Memes que corren per aquest mon ciber que és Internet.
Admeto que em costarà una mica respondre, dir sols tres Blogs per mi serà difícil, però espero quedar bé i ser sincera, a la fi, és la finalitat del mateix, també intentaré no repetir, doncs el Javi ja n'ha posat un que jo gaudeixo molt llegint i que casi sempre em recorda a mi mateixa quan era mooooolt més joveneta, el blog de la Sara, directa i decidida com ella sola.
Cada dia llegeixo més o menys uns 15 blogs, per sort no tots actualitzen diariament, no tindria temps, parlaré de tres, no se si coneguts o no, però que a mi em fan passar molt bones estones.
La definiria com una dona jove, mare soltera, amb molta empenta, encara que ella de vegades no ho sap veure, forta, valenta, treballadora, amb un punt de timidesa important, agradable, vaig tenir el plaer de coneixer.la l'any passat a l'estiu i encara que no ens hem tornat a veure, la considero una amiga. Tira endavant amb tot i encara que de vegades sembla que cau, ella segueix. És molt més forta del que pensa i te un fill encantador. Estudia i tira endavant sola, una dona com cal, jo l'admiro.
Una dona de la meva edat, mes amunt o avall, una generació sense cap dubte decidida i marcada per una certa repressió que hem sabut tombar i encarar al nostre favor.
La conec fa bastants anys, però la he "descobert" fa poc temps, ha estat com un retrobament de dues amigues després d'un munt de temps sense veure's, ens redescobrim cada dia, però coincidim en tantes coses que no ens deixem de sorprendre.
Ella sap l'afecte que li tinc i mai començo a mirar blogs sense entrar al seu, ni que darrerament no escriu tant com abans.
Home, que no sigui dit que sols poso dones...
És un home, d'edat indefinida, és coqueto i no m'ho diu.. :), m'agrada molt com escriu, és molt profesional, sembla un peroidista quan escriu, és directe, clar i contundent, presumeixo què és d'esquerres i compartim moltes opinions.
Anyoro que darrerament tampoc esciu gaire.
Com és evident, segueixo altres blogs, i m'agraden molt, però sols en podia posar tres...., soc fidel als enllaços que tinc posats, però cada dia descobreixo algú nou i interessant.
Ara toca passar el meme a algú i com no vull trencar la "cadena" doncs aqui va....
Li passo el meme a: Rafa, jove encantador i que sempre em fa somriure. La Coctelera-Imaginación, home proper en territori i en idees. Ricard Blasco, cañero per excelència, amb un sentit de l'humor molt fi... Albert de la Hoz, genio y figura, li encanta discutir!, y per fi a la Gemma, si torna de vacances a temps, de vegades quan llegeixo els seus escrits em sento molt identificada amb ella.
Apa vinga! a fer els deures!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina flor mes bonica i sensual, quina joia de la natura

Albert ha dit...

Tot ben triat, text i flor

G.L. ha dit...

Gràcies pel que dius de mi en aquest post, em fa molta il·lusió que t'agradi la meva forma de dir les coses.
Coqueto? Com ho saps això? jeje :)

Un petó

Anònim ha dit...

Bé que dir del que has escrit??? De veritat em veus així?

Potser si que es veritat que jo no em se veure tot el meu potencial. Però això que soc forta i tiro cap endavant... només diré que a veguedes no tens cap altre opció que tirar cap endavant.
Encara que també penso, quan tinc la ment ven clara, que tot el que jo soc i tot el que jo tinc no seria possible si de base no m'haguessin educat per ser totalment independent, que no vol dir egoista sinó intentar saber que pels teus propis mitjans ets capaç de fer les coses sense esperar que el altres t'ajudin. Perquè crec que la nostra vida l'hem de viure nosaltres i no esperar que els altres ens la solucionin ¿o no?

Joana ha dit...

Anònim,
aquesta rosa és un regal dun bon amic, a mi m'agrada molt i quan escric cosetes maques la poso, amb el seu permís, és clar.
Albert,
has tornat tranquil del viatge.. je je.
El columnista,
doncs si, tu i jo sintonitzem bastant, però jo no soc coqueta :).
Anuit,
et veig aixi, tens dubtes, és normal no?, jo també dono una imatge de dona dura i ni les carns les tinc així!.
Ets una gran mare i més forta del que et sembla a tu mateixa.
Petonets per tots i totes.