divendres, 5 de maig del 2017

Sense justificació possible!

 
No passa dia que a la premsa no surti alguna agressió, sexual o física, contra una dona.
No sé si ens hi estem acostumant les orelles, si estem insensibles, com ja passa amb Síria, no se ben bé, perquè, encara passen aquestes coses.
Si surts de nit i beus, és evident que estan convidant algun mascle a què abusi de tu, sol o en grup, que això els posa molt catxondos. Vexar i agredir una dona mentre s'animen els uns als altres i per descomptat, ho graven!, que després volen gaudir de les barbaritats de nou.
Llegeixo que els malparits de Pamplona els volen condemnar a 22 anys, ja toquen sentències dures, ni que molt em temo que els hi rebaixaran, per sort un jutge responsable els manté a presó.
Cada dia es denuncien tres violacions sexuals a Espanya, denuncien, segur que són més, per vergonya, per por per.... moltes ho amaguen i carreguen ben soles amb la vergonya, sí... ho he dit bé, una dona violada sent vergonya, a part de mil sentiments, aquest, domina.
Tres de cada deu han perdut la consciència abans de la violació, això és convidar el mascle o mascles?, les drogues posades a les begudes, sense consentiment és clar, guanyen terreny.
L'any passat, a Bilbao, com admiro les feministes d'allà, quina pressió i presència, tan imponent a la societat tenen, doncs vaig assistir a una manifestació contra les agressions sexuals, abans de les festes de Bilbao, van repartir tríptics amb informació de què fer en cas de sentir-se agredides, on buscar suport, una implicació molt gran del jovent en aquests tipus de coses que aquí, a Catalunya, sols he vist en el jovent d'Arran. Actius i reivindicatius, i mireu que estan ben lluny de la meva ideologia, molt!
Per un altre costat, he escoltat gent dir.. Clar amb aquesta vestimenta van provocant els homes.... re cony!, és que ara hem de tornar als temps on algú vetllava què portàvem?, si portes escot, malament, si portes shorts, també, la mini ni tocar-la!, si us plau... retrògrads d'aquest molt, no serà que el vostre cap va calent i us cal una justificació per atacar la primera despistada que pilleu?
De veritat, m’encén la sang tot aquest tema, entre d’altres, no hi ha res, res!!!, que justifiqui això, ni sol ni en grup.
Cal sensibilitzar, molt, el jovent sobretot, els fills i filles, la gent que ens envolta, cal, sobretot, educar. Contra el masclisme, els clixés, la violència, a favor de la tolerància...

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no arribaré a entendre mai com amb la llibertat sexual adquirida en els últims anys encara hi ha d'haver tanta violència sexual. No tenim mai prou o què passa?

Conchi ha dit...

Hola Joana, és més que deplorable la situació que vivint en aquets temps. Penso que, endurir la llei a la màxima pena podria possiblement baixar una mica tanta violència.

Petons.

Anònim ha dit...

Es que ensenyen els turmells i així no hi ha qui s'hi resisteixi...