divendres, 23 de setembre del 2016

Camina, un any més!


Ja fa anys que estic implicada, de vegades més, de vegades menys, però menys l'any passat que vaig fer d'àvia, cada any, he venut el cava solidari el dia de la caminada Mataró camina per l'Alzheimer.
Aquest any és el dia 2 d'octubre.
No oblideu que és per una molt bona causa, que això, encara que no ho veieu ara, ens pot passar a tots i totes, cal ser solidari, sempre.
Aquest cap de setmana és el darrer per poder inscriure us, jo estaré dissabte a la tarda, donant una mà, o dues, a la Plaça Santa Anna a la tarda.
Per tant, espero que em vingueu a saludar, i us inscriviu, encara que arribat el dia no pugueu caminar, inscriviu-vos, penseu que aquests pocs diners tenen un molt bon camí.
El dia de la caminada, el dos d'octubre, us espero durant i al final de la mateixa al Parc central, allà podreu comprar un Juvé Camps estupend, els beneficis del qual són, també, per l'AFAM.
Al darrere d'aquesta caminada hi ha molts i moltes voluntaris/es, gent que hi dedica moltes hores, dies, desinteressadament, per tal que la mateixa surti bé.
Gent que fa entrepans tota la nit, gent que neteja camins per poder caminar bé, gent que fa inscripcions... en fi, molta gent solidaria.
Podeu trobar Mataró Camina per l'Alzheimer, al Twitter @caminaalzheimer al Facebook, aquests dos els porta en Martí, el meu "petit" :) 

És a dir, us hi espero, feu aquest petit esforç solidari, el premi, dos petons :)
Vindreu?

3 comentaris:

Conchi ha dit...

Hola Joana, este año no estoy en condiciones para hacer la caminata, no obstante, sí que he colaborado con el cava, el cual guardaré para una buena ocasión.
Besos reina.

Garbí24 ha dit...

Jo no hi podré ser, però és un gran premi que hi hagi tanta gent implicada per una causa, tots hi posem el nostre granet de sorra.
Llàstima de perdre'm els dos petons.....

ANNA ha dit...

Me gusta mucho tu Blog.
Te envio el mio
‌http://anna-historias.blogspot.com.es/2016/09/muerte.html?m=1.

‌por que tuve un error y se me borraron todos los comentarios que habia en al gunas entradas que mal verdad.
‌Si sento si en alguna no te respondo por lo que ya te comentado