dijous, 3 de maig del 2012

Tenen, perdó, tenim, un greu problema....

Llegeixo a Mataró Ràdio una notícia amb la que estic del tot d'acord, una proposta d'Iniciativa, fins aquí perfecte.
La "pega", ve quan veig la imatge. A la mateixa surt Salvador Milà, crec que ara és diputat.
Aquest polític porta per baix, 30 anys fent lo mateix. Se que son tants doncs quan jo en tenia 15 vaig estar col·laborant al les juventuts del PSUC i ell, ja hi era al cap davant d'aquesta formació, si més no, era dels que manava més. Per tant, si ja en tinc 50, em surten 35 anys...
La meva col·laboració va acabar el dia que ens varen dir, als morros, que els joves no opinessim, que el que haviem de fer era penjar cartells i va ser ell mateix qui ens ho va dir al local que tenien al carrer Isern. No hi vaig tornar mai més.
És clar, com ell en podeu trobar un grapat molt gran, d'aquests que no permeten la renovació doncs passa per deixar la cadira ells mateixos.
Al meu, de partit, també en trobem d'aquests elefants estàtics, inamovibles, intransegents, no penseu que no, el comentari de Milà ha vingut per la sorpressa que m'ha provocat veure que encara mana tant.
 L'esquerra te un greu problema, i ara, ja parlant dels "meus", que per mi no ho son donat que soc del PSC, NO del psoe. Tenim Bonos, Chaves, Felipes...
L'esquerra ha de fer un pas endavant i aquest, per pebrots, ha de passar per renovar, buscar gent jove i preparada, gent amb ganes d'innovar i que no diguin aquella famosa frase que a mi em posa dels nervis... "Joana, ara no toca".
Mentre seguim cultivant elefants, seguirem a la cua i el puny, a terra i les ajudes socials, també..
(pd. Eppss.. a "Can PSC també en tenim, que no sembli que sols veig "paja en ojo ajeno")



5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No tenen vergonya, prou que estan al corren de l´opinio del poble, però ells tenen una sordera a la mida.
El poble, desitja un canvi, si aquets és produeix.. que faran tots aquestos?

Garbí24 ha dit...

Joana, tot està molt cuit i sempre veig que els esforços dels de dalt es per aposentar-se millor a la seva poltrona. Cap d'ells té la més mínima intenció de que anem millor.
Paraula clau: Egoisme

Montse ha dit...

en Joan gasull té tota la raó!

poder, poltrona, glòria (no sé ben bé quina, amb la que estsà caient) però a ells els és ben igual...

Sergi Bonamusa i Turon ha dit...

No t'oblidis que d'elefants n'hi ha, però cadells d'elefant també, Clar que aquests, per si de cas, són republicans no vingui el rei amb el fusell!

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Quina poca vista que tens, no veus les grans renovacions de partit? no has vist aquest cap de setmana a Unió, quin canvi? ha esta brutal, en Duran ha canviat la laca brillant per la laca mate!!!! (jajaja)