divendres, 25 de maig del 2012

Tinc un dubte.....




I malgrat haver escoltat més d'una, i de dues, persones, no he canviat d'opinió.
Pot ser que estigui equivocada, però segueixo pensant que val la pena.
TV3 organitza, entre d'altres, una Marató per la pobresa. Això, per mi, ja és una bona notícia. Tot el que comporti ajudar tantes i tantes i tantes.... famílies i persones que ho passen malament, és una molt bona iniciativa. Hem de ser solidaris, cadascú en l'àmbit i de la manera que pugui, llegir que cada dia més nens/es van al llit sense sopar, a mi, em trenca del tot el cor.
Ara bé, sembla ser que qui està en contra, principalment, ho està perquè no s'explica els motius reals d'aquest increment de la pobresa.
És evident que s'han d'explicar els motius i també els culpables reals i directes de tot el que ha dut a aquesta situació, des de els bancs i caixes, als banquers milionaris, els polítics corruptes, i els que han pres, i estan prenent, decisions que han provocat encara més misèria.
Però digueu, val la pensa suspendre, o no fer, aquesta Marató per això?. Crec que no.
Ahir, una companya de feina es va mig enfadar amb mi perquè ella està en contra, jo sols vaig defensar, de manera molt calmada, que tot el que serveix per ajudar, jo hi estic a favor.
Ara bé, qui ho te a mà, qui pot, qui comunica i escriu lliure d'imposicions ni colors, ha de dir alt i clar, els que ens han dut aquí, QUE PAGUIN.
Però també sabem que mentre mani la dreta, mai posarem ordre. I mentre uns amenacen, d'altres treballen.
Si no, com pot ser que estiguin col·locant Rato?.
Segueixo amb dubtes però si podeu, per poc que sigui, col·laboreu amb la Marató.

4 comentaris:

Montse ha dit...

Joana, saps que estic d'acord amb tu, i ni de lluny sóc de dretes (que consti en acta) però, dit això, estaràs amb mi en que quan hi havia el tripartit també hi havia malversació de calés. I és que - ho hem dit moltes vegades- hi ha molt pocs polítics "sans". De dretes i d'esquerres!

Fixa't que no dic "no n'hi ha" sinó que "n'hi ha molt pocs".

Consti a les actes, tot plegat.

però no anem bé, Joana, no anem bé, ni per una banda, ni per l'altra. I ningú té un detall, posar els dallonsis a sobre la taula i unir-se tots per una vegada, per veure com sortim d'aquesta punyetera crisi, o ficar els culpables a la presó i fer que paguin el que han estafat.

una llàstima, no trobes? al final, els que pagarem serem sempre els mateixos (i els que ens mobilitzarem per la marató i per qualsevol gest per ajudar, també).

Una abraçada, reina del maresme!

Garbí24 ha dit...

Com sempre és el poble qui ha de salvar al poble......i d'això no queda cap dubte

Joana ha dit...

Mentre en un país hi hagi "maratons per...", voluntaris que arribin allà on se'ls necessita i tantes altres persones desinteressades en ajudar a altres persones és que els dirigents d'aquest país no fan les coses ben fetes.Governar vol dir alguna cosa més que omplir-se la boca de paraules buides. Fins i tot "el meu poble" de no més de 1700 habitants està endeutadíssim i et preguntes...com pot ser?
una abraçada wapa!!

zel ha dit...

D'acord amb tots, però visca la solidaritat.