dijous, 12 d’abril de 2012

En som conscients?

Tinc dubtes...
Som concients de la perdua de llibertats que estem patint?.
Llegeixo, primer amb incredulitat i després ja bastant empipada, que la resistència pasiva a "l'autoritat" o bé convocar manifestacions, siguin quines siguin, per internet, pot comportar penes de presó.
Estic flipant, i un cop més sense provar ni gota.
La resistència passiva, una de les pautes més importants del meu admirat Gandhi, és a dir, seus i no dius ni respons a les agressions ni als insults, et pot dur a la presó.
Imaginem..... sopar de comiat de soltera convocat via internet i que cau en mans d'un d'aquests mossos que tenim amb ganes de "gresca", i no parlo de que ens faci un striptis no.... ja la tenim liada. 40 dones, juntes, a la Plaça Santa Anna, mudades per l'ocassió, rient i fen conya, eppsss... això pot ser considerat una "trobada il·legal" ?. Imaginem que no ens ressistim davant "l'autoritat", que seiem a terra i esperem... ens faràn passar el comiat de soltera a la pressó?.
Un altre punt, aquest divendres vaig a buscar, per primer cop!, en Dídac a l'escola. El meu horari no m'ho permet mai. Imaginem un munt de mares i pares, a la porta de l'escola, parlant... ens poden detenir per reunió il·legal?.
Ja se, ho porto a l'extrem però és que si em prenc massa en sèrio tot aixó, acabo, segur, deprimida.
Estem perdent els drets laborals, adquirits amb molta lluita per els nostres avis/es i pares i mares i ara, venen les llibertats de reunió, de trobada i de estar on vulguem quan vulguem....
No anem pas bé. 
(La imatge d'aquí)

2 comentaris:

joan gasull ha dit...

hem entrat en un estat tal de supervivència que no podem donar res per fet ni per normal. Hi ha tant a arreglar que dubto molt que es pugui

Glòria ha dit...

Que torna el tio Paco!!!