divendres, 21 d’octubre del 2011

Estic acollonida....


Al mes de juliol vaig escriure això:
De com flipar sense provar gota de res!
Ara, un cop he llegit que han multat una periodista mataronina i el seu manso per "supuestamente" haver insultat un mosso, doncs ja pateixo!.
Ja veig qualsevol dia d'aquests un sobre a la meva bústia provinent dels nostre "estimat" ajuntament amb una multa per el meu escrit i és clar, ja sabeu com en soc de subversiva jo!
Deu resultar que la paraula del mosso val més?, no va dir l'ajuntament, preguntat per un partit de l'oposició que no es pensava posicionar?.
Molts i moltes mataronins i mataronines ens varem sentir del tot envaïts per els mossos, en plan "machomen", passamuntanyes i postures del tot innecessàries davant de canalla i famílies que volien gaudir de les Santes. La seva actuació va ser, sense cap dubte, del tot desproporcionada.
Aquest món cada dia és més boig. A partir d'ara ni els podrem mirar. Aquests d'en Puig i de CiU, de "mal en peor". Aquí a callar, pagar i punt!
Una vergonya.
(si arriba la multa faig una col.lecta val?.

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

alguns d'aquests mossos els posaria jo al bell mig del Líban....a veure si serien tant xulos

Sergi ha dit...

Des que hi és en Puig, sembla que els mossos tenen una postura més endurida, que van més a sac... si a sobre no podem protestar, ja m'explicaràs tu. Però fent un joc de paraules dolent diré que 'qui pega mana'... això sembla.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No tinguis por per escriure i tenir una o altra opinió, si és cert que algunes vegades
se l´agafen amb paper de fumar, però... és el que hi ha, lo meu de vegades ratlla a acusacions, i això que només son preguntes i també opinions suposadament innocents.

És el que té la democràcia (consentida i vigilada) amb la llibertat d´expressió

Anònim ha dit...

Doncs sí noia; jo vaig seguir el 27 de juliol aquesta noia com anava explicant el que li passava. I a sobre l'Ajuntament és qui la multa!

nrumo ha dit...

Visca la llibertat d'expressió ciutadana! Joana, no pateixis, sembla tot aixó una broma de mal gust. A veure si ara ja no podràs ni dir el que penses en el teu bloc personal!
Si t'arriba la multa, jo hi participo en la col·lecta :P

Molts petonets!

Cronos ha dit...

Així es, el ajuntament de CiU actua segons la veu que surt de la plaça de Sant Jaume.

Igualet que a la etapa Baron-Bassas.

No ens te de extranyar

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Si la multa le ha venido en Catalá, "tot dintre la normalitat"
¿acaso esperabas más libertad con el cambio?