dimarts, 11 de maig del 2010

Lectures, exposicions, converses....


Dissabte a la tarda vaig fer una llarga passejada per el centre de Mataró.
La Fira de l'Art, Sant Ponç i la Festa de la Solidaritat, tot el mateix día en tres espais molt propers.
Vaig gaudir, com sempre, de les tres, però admeto que la gran quantitat de gent que hi havia no em va permetre veure bé tot lo exposat.
Vaig acabar la tarda amb una llarga conversa sobre política on vaig poder comprovar que les meves percepcions sobre l'estat actual de moltes coses no son úniques, son compartides.
Lectures....
Fa temps que encerto, i de valent, els llibres que compro. Acabo de llegir Sang vessada, d'Asa Larsson i te la intriga suficient per gaudir de bones estones.
També "Se sabrà tot" de Xavier Bosch, el vaig llegir en un plis plás, això sí, els que no pensen bé dels polítics..... s'acabaràn de desencissar!, una mica fort.
Per acabar, de moment, "Contra el Viento" de Ángeles Caso, la història de dues dones, molt diferents. També m'ha encantat.
Per acabar, vaig anar a veure l'exposició de Santi Estrany a Can Palauet, magnífica, ja sabeu, sempre dic que no entenc d'art, gens ni mica, però se què m'agrada i què no, s'ha de veure. Em quedo amb dos quadres, un de la Mesquita Blava d'Istambul i un altre de Cadaqués.... poblet de somni.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una tarda estupenda, noia! Jo també estic llegint Se sabrà to, tela!
Bon dia, Joana.

Garbí24 ha dit...

Veig que t'ho montes prou bé....

Toni Soler ha dit...

Joana, els teus escrits em conviden a revisar la meva pròpia vida, el meu ús del temps no em permet gaudir de les petites coses com ho fas tu i he de rectificar, dedicar el temps necessari a les coses que m'agraden i gaudir intensament d'elles, enhorabona.

Una abraçada

Joana ha dit...

Tardes per recordar i que enriqueixen!
M'agraden! :)