divendres, 7 de maig del 2010

Full en blanc....


Aquests dies, que estic més callada de lo normal, en tots els àmbits de la meva vida, no és per res especial, no ha canviat res de fa un mes, o dos, o potser més i tot.
Tinc molts temes per parlar, podria escriure de com es tracta a persones molt properes, amigues que ho passen malament. D'abusos viscuts en primera persona que ara pateix una altre que també ha acabat malalta, ja veieu si poden ser dolentes i malparides algunes persones.
Podria parlar de com ha de ser una responsable de personal, ha de ser, davant de tot, persona. Crec, de debò, que si jo fos aquesta persona, el primer que faria és conèixer bé les persones que depenen del meu departament, mai, jutjar sense conèixer i molt menys, ignorar.
També podria comentar sobre com va el meu tema, però aquest prefereixo esperar, després de veure un document ple de mentires i falsedats, puc esperar, la ràbia sempre és millor deixar de camini una estona i es ventili.
També podria parlar del "nou nom" que li ha posat cert individuu a el meu advocat, però és clar, el respecte no entra en els seus valors personals.
També us podria explicar amb quina il·lussió preparem les vacances, un cop més arribarem a les mateixes esgotats, amb ganes de córrer.
També podria dir que m'estic fent famosa, si, ja ho veieu, jo, que mai poso noms ni cognoms, ni tan sols linko, doncs els meus escrits han acabat en estaments judicials!!, ja veieu, alguns tenen manies persecutòries i això que han jurat que no em llegeixen!! Juasss!
També podria parlar de la immoralitat d'algunes persones volent cobrar diner negre en la venda d'un pis. No, jo no em compro cap pis, però com ja he dit, al meu voltant passen moltes coses, però de moment, deixo el full en blanc i espero....
Em limito, de moment, ha gaudir de la companyia estupenda d'aquest xicotet i és que cada dia ens entenem i compartim més.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Je je je, sort que has deixat el full en blanc...
Esperem que es sol·lucioni tot de la millor manera possible.
Un petó, Joana.

TERESA ha dit...

T'he deixat un comentari i no ha funcionat (...) sap resumint que pasis una bona setmana i un fantastis finde que caray;

Francesc Puigcarbó ha dit...

em quedo amb el teu noi, que gran i maco que està, te'l prendrà d'aci a quatre dies una mossa com vares fer tu, pero ella en certarà el la seva elecció. La resta, en el fons foteses.Temps al temps.

Unknown ha dit...

Sigui responsable de personal o no, demostra molt poca professionalitat no avaluant les coses per si mateixa, però suposo que com tantes persones dins de la política tenen padrins que els han enchufat i no tenen cap criteri professional.

Mireia ha dit...

CREATIU m'ha tret les parauyles que jo mateixa volia dir!

Garbí24 ha dit...

El dia que et decideixis a escriure cerc que amb un full no en faràs prou.
Marxando siete cajas de folios....
Bon cap de setmana i amb el cap clar

kika ha dit...

gaudeix gaudeix, que això si que val la pena :-)

Toni Soler ha dit...

Espero que todo se solucione favorablemente y que tu hoja en blanco se complete con la felicidad que se merecen las buenas personas como tú, suerte y bien pensado, tenemos que valorar lo que nos rodea y nuestra familia es lo primero.

Montse ha dit...

Aiiii, la "meva" Joana, sempre amb el lliri a la mà!

Ja t'ho dic, que en política no hi ha un pam de net!!!!
Només hi ha unes quantes persones (com tu) honrades i treballadores i que hi posen el coll.

Joana, quan et presentis per presidenta de la Generalitat et votaré (independentment del partit que lideris)

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Ladran, luego cabalgamos.Un beso.

Joana ha dit...

Sempre parles de moltes coses i m'agrada com les escrius...
Bon cap de setmana Joana

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

alsa noia, tu també déu ni dó!
i jo que he vingut a donar-te les gràcies per ser-hi sempre cada cop que em decideixo a escriure alguna cosa...