dissabte, 16 de gener del 2010

Del gust de compartir...


Bones estones, sense gaire complicacions, al voltant d'una taula, sense fum, amb anècdotes i somriures, paladejant un sopar magnífic cuinat en gran part per el meu fill gran, amb abraçades sinceres, amb mirades còmplices, un dolç passeig per Passeig de Gràcia, amb un parlar incessant donat el temps d'absències...
Ahir varem sopar a Barcelona 4 persones de lo més diferents, les edats dels 67, la més gran, als 48 meus, la més jove je je.
No va ser senzill trobar dia i hora, el lloc sí el teniem clar, Brown33, al Passeig de Gràcia, on trevalla el meu fill gran, on sabem que l'ambient és agradable i ens varen tractar de manera inmillorable.
Ahir al vespre vaig sopar amb la Encarna, amiga i "germana", la "Chiqui", Àngela, ex jefa meva fa anys i amiga també, i amb en Joan, aquell home perfecte que totes tres "tirem els trastos" i sabem que mai serà nostre, l'estimem.
Avui em sento molt feliç.
Em quedo amb una frase d'en Joan que deia més o menys així: "Miro de fugir dels mals rollos, busco energies positives, gent positiva, i petites estones com aquestes, així soc feliç".
La trobo del tot encertada.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada compartir...
Felicitats!

Striper ha dit...

Una frase molt encertada cal sapuiguer aplicar-la.

Montse ha dit...

uauu, he entrat al restaurant i em sembla que me l'apunto per anar-hi alguna vegada, els plats que ofereixen són boníssims amb la mirada, així que suposo que la degustació deu ser immillorable, com bé dius del tracte.

M'alegra que siguis feliç i ho vulguis compartir amb nosaltres. un petonet!

Toni Soler ha dit...

Aquestes petites coses que tant ens agraden a tots.

Salut!!!