dilluns, 28 de desembre del 2009

Efectes "post" Nadal.....


Després de l'ànec, per cert, bonissim, Sant Esteve va tocar dinar de "Torres", aquest any només va fallar un germà, per cert, el que mai ho fa, i alguns nebots, dos fills meus, per feina i una neboda per ser de viatge. No se segur quants erem, uns 37 crec. Va estar bé, feia molta patxoca la filera de cotxets amb la nova generació dormideta malgrat el merder i el soroll, els nens i nenes de la nostra família s'acostumen aviat a aquestes trobades.
Ahir, encara cansats, en Martí i jo varem agafar camí de Barcelona i varem anar a veure " Cazando Gamusinos", al "Sat", varem pasar una tarda estupenda, al principi una mica fluixet, però després varem riure de valent. No vaig poder evitar, més d'una vegada, recordar en Rubianes, i és que el millor monologuista del Món era ell.
Avui, ni que tinc vacances, he de còrrer un xic, encara no he anat a buscar reis, he de cuidar el nèt a la tarda i amb en Martí hem de fer un treball de l'Institut sobre el meu poble de "jubilació", Queralbs!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Apa, deures!!!
Doncs saps que jo en algun moment (uns quants) també vaig riure amb Els Pastorets?
Que vagi bé la compra.

Montse ha dit...

Noia, que se t'acumula la feina ;)

aquesta tarda de dilluns, anire a veure Avatar als cines del centre comercial de Mataró. Vaig amb el marit, el fill petit i un amic nostre, a la sessió de les 4, si tu hi anessis ens hi veuríem :)))

Garbí24 ha dit...

Sempre enfeinada.....dona para una mica......i no gastis gaire!!! hi ha crisi, diuen

Montse ha dit...

per cert, encara no t'han trucat de tevetres per a infidels? mira que em van dir que necessitaven una actriu de mataró... tchts,tchts...

Striper ha dit...

37 ja son colla , petons festius.

Toni Soler ha dit...

Enhorabona per tenir una família que fa tants esforços per mantenir-se unida.

Joana, estàs llegint dos llibres alhora?, jo aquests Nadal he agafat el símbol perdut de Dan Brown, enganxa ehh!!

Feliç any 2010

Anònim ha dit...

hola wapissima espero que tinguis una bona entrada de any , el rafa i jo aquesta nit anirem a celebrar-ho com cal.....hotel,sopar i ball.fa tan de temps que no em porta a ballar que no se si en sabre .aviam si pasa de una vegada la crisi i troba feina aviat...ho desitjo de tot cor be que tinguis una bona entrada de any i un millor 2010 petonetsss carme i rafa