divendres, 27 de novembre del 2009

No serà l'hora??


Llegeixo, gaire bé cada dia, la premsa comarcal, del Maresme, per feina però també per gust, m'agrada estar informada.
He llegit al Capgròs.com que a Mataró unes 40 persones varen assistir a la lectura del manifest del 25 de novembre. Patètic, ho sento.
Avui he llegit a Ràdio Arenys que a Arenys de Mar en varen ser un centenar i és clar, sense voler menysprear els d'Arenys, si posem de costat la població de cada ciutat, no sortim massa ben parats els de Mataró no?.
Varen fer la lectura a les 17:30 hores, a Mataró, hora de recollida de canalla a les escoles, hora que la majoria de dones estem també a la feina.
Quan una benvolguda amiga em va dir l'hora vaig pensar que s'havia equivocat, però no... era ben bé hora de "funcionaris", no de dones treballadores. M'hauria agradat, com no, ser.hi, però tallaba del tot el meu horari laboral.
Però vaja.... tampoc servirà de res intentar explicar.ho no?.
La foto de R. Gallofré, per capgròs.

5 comentaris:

Garbí24 ha dit...

L'hora i que la gent comença a estar fins un lloc de actes que veiem que no ens porten a res.

Striper ha dit...

Al menys ho van fer aqui a Manresa no he sentit res.

Joana ha dit...

A vegades seria interessant que signessin els que posen l'horari a aquests i altres actes...
Però la intenció és el que val no?

Toni Soler ha dit...

Siempre es difícil convocar un acto con éxito, en Abrera congregamos 300 personas entre las 17 horas y las 18,30 horas en la Plaza del Ayuntamiento. Hace apenas cinco años éramos diez personas a las 19 horas de la tarde.

Las claves:
Es el resultado del trabajo continuado, hay que implicar a todos, instituciones, colegios, institutos, partidos políticos y tejido asociativo de vuestra localidad, hay que huir de los formatos clásicos, organizando actividades atractivas para los más jóvenes y los resultados se ven con el tiempo.

En la Asociación Abrera Contra la Violencia de Género, (formada por hombres y mujeres) estamos dispuestos a compartir experiencias, y si alguien quiere ponerse en contacto con nosotros puede dirigirse a aacvg@e-abrera.org

Os dejo el enlace con la noticia publicada en la web del ayuntamiento de Abrera sobre los actos del día 25, http://www.ajuntamentabrera.cat/banners.asp?id=461

También deciros que el próximo día 3 de diciembre, Abrera ha sido invitada a participara en las jornadas organizadas por la Diputación en La Cuina, Espai Francesca Bonnemaison “Violència de gènere i identitats tradicionals: una transformació necessària”. http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=890

Ànims Joana, tots quatre teniu raó però, no tot està perdut. Petons i una forta abraçada.

Anònim ha dit...

A la lectura del Manifest hi érem poca gent, però jo he pogut anar a diferents actes i Déu n'hi do!
Encertar l'hora és difícil, mira, a mi em va anar bé per a la lectura del Manifest, quan ho fan a les dotze no hi puc anar.
Bon dia, Joana!