dissabte, 18 d’abril del 2009

Granet a granet...


Avui toca Solidaritat, de la de veritat, de la que fan les persones anònimes, amb ganes, sense interessos ni esperar res a canvi.
Ara, més o menys, fa un any que EPMA va presentar el projecte "Salvando el Nido", de Epma Solidària.
Malgrat estar convidada no hi vaig poder anar, avui sí aniré, ni que sigui fent de iaia, aquests actes son els que m'agraden, actes amb gent que conec i estimo, dels que entre tots i totes posen el granet per el seu funcionament.
Tampoc puc oblidar com vaig conèixer Epma Solidària, els mobles, llibres i estris meus que varen carregar sense conèixer la Joana, el dia que vaig marxar de "la casa" i ells, un amor d'homes, varen venir sense demanar res a canvi, d'alguns d'ells vaig rebre part de l'afecte que necessitaba en aquells moments i com no, em varen aixugar part de les llàgrimes que algú va provocar al poc de marxar...
Sovint els hi demostro el meu afecte i encara que soc "nova" a l'entitat, ara, que en Martí comença a ser més gran i ja m'acompanya i més a coses solidàries, espero poder tornar part de l'afecte que ells m'han demostrat.
Si us animeu, avui dissabte a les 18:00 a la seva seu, Ronda Bellavista 43.

(Ha estat un acte esplèndit, emotiu i molt tendre al final. Ha cantat un jove de Nicaràgua i hem acabat picant de mans i cantant.... Cristo ya nació en Palacagüiña, hijo de Chepe Pavón y una tal María, ella va a planchar, muy humildemente.... Quins records., amb la Glòria ens hem emocionat..... posaré algunes imatges més endavant)



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Encara estic amb el regust de la tarda tan fantàstica que hem passat, Joana. Aquest noi m'ha arribat... Ja has vist, de seguida m'engresco per a cantar.
la tieta Glòria ha estat encantada, je je je.

Striper ha dit...

alegria i solidaritat.. Petons guapa.A continuar pasanto be.

zel ha dit...

Valga'm Déu, m'has fet retornar a no sé quants anys enrere...i clar que emociona, siguin quin seguin els records que cadascú hi lligui... petons!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Gracias por tu presencia, sabes que siempre serás bien recibida entre nosotros y sabemos que eres solidaria como la que más, por eso nos sentimos orgullosos de contar entre nuestros socios,a personas como tú. Un beso.