dimarts, 31 de març del 2009

Les "fleumes"...


No tinc ni ideia si aquesta paraula existeix, per mi, la definició seria les dones "tontes", "fluixes" i que necessiten que un home, preferiblement el seu, els hi tregui les castanyes del foc.
Com és evident no em trobo en aquest grup, per sort cada cop menys nombrós, es poden dir mil coses de mi, que tinc mal caràcter, ni que no tant, que dic les coses pel "bot gròs", però mai podrà dir ningú que he enviat cap dels meus homes a què m'arreclin res, ni tan sols un endoll!!!
Cada vegada les dones hem demostrat més que valem molt, que ja n'hi ha prou que ens llueixin, ni que algunes adoren anar de "senyora de", els dona un gustet...
Aquestes, les "fleumes", em posen dels nervis, de manera absoluta, son, les que després propicien que els homes diguin... és una dona, què vols!!.
Això sí, lo més inteligent que et diuen és: tens enveja de lo mona que soc..., em preferixo mil vegades acabada de llevar, similar a Mafalda, que ser com elles!
Així que quan tinc la mala sort de coincidir amb una, procuro, del tot, tenir.la ben lluny, deixar que llueixi melena al vent, però sense que en passi per la cara.
No em cal cap home que parli per mi, ni que de vegades, més valdria que m'estés callada, tindria una vida més tranquileta, però tambe una "ulcera" a l'estómac!
Ser i sentir.se independent, te aquestes coses....

5 comentaris:

Striper ha dit...

Benvolguda i bonica he inteligent, Joana, en tot hi ha extrems i algu que depengui moltsim de un altre independement de home o dona es fotut, pero es que els homes no depenem molts cops de les dones i aixo ens fa menys dignes. Petons.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Fleuma, bleda, figa-flo, favot ... o sigui tonteta i creguda, que tot és a ral, encara que algunes mosquetes mortes, o son per interessos, saben prou bé que mols homes i baden i perden el cul per protegir-les.

Aquestes son falses i fan ballar la perdiu, jo diria que son unes aprofitades que fan servir la condició de gènere per fer mal.

Albanta ha dit...

I no canvies mai Joana... Jo ja intente semblar-me a la Mafalda acabada de llevar i .... a tú!!
Una abraçada.

Montse ha dit...

ai, xiqueta, hi ha de tot, a la vinya del senyor... també n'hi ha alguna que a més a més de mona és intel·ligent! i alguna de fleuma, lletja com un pecat però que deu tenir cops amagats (i alguns homes són tan tontaines que...)

Visca la independència!

avui he llegit una frase que m'ha encantat:

"Hay que dejar que la vida te despeine"

desmelenem-nos, companya!

merike ha dit...

Intentaré tornar-me tan intel·ligent.
Només no tinc gaires anys:-)