dissabte, 21 de març del 2009

Erotisme....


Diu Vikipèdia: (la imatge es seva també)
Erotisme (del grec ἔρως - "desig") s'ocupa de tot el relacionat amb les relacions sexuals i no simplement amb el acte físic sinó també amb totes les seves projeccions. L'erotisme pot veure's en combinació amb la libido, terme més usat per la psicoanàlisi freudiana L'erotisme tracta de tot allò que emana de la nostra zona libídica i està relacionat amb el sexe i amb l'amor.

Soc molt conscient que les pàgines, o bé blogs, més visitats tenen a veure amb el sexe, molt poques persones reconeixen visitar les mateixes, però la prova son els seus contadors.
Jo en visito algún, i ja fa temps que ho faig i cada escrit nou, gaire bé sempre, em sedueix.
Tenim Striptease d'Històries, apart de que l'escriu un home encantador, sempre posa unes fotos molt sugerents i temptadores, sense caure en ser ni barruer ni ordinàri.
També t'Espere en Albanta, ella, és una dona, escriu un xic de tot, però els seus relats... amb el "toc" femení... son una passada!
Ara fa poquet n'he descobert ún, potser més explícit i pujadet de to, però m'agrada l'estic i distreu el cap... Skorbuto eròtic .
Per mi, l'erotisme és molt més que la freda definició, és un estat del cos i la ment, et sents o no eròtic en moments donats.
Ja sabeu, fa temps que vaig perdre la vergonya, jo, signo amb el meu nom sempre que signo, i no només m'agrada dir què llegeixo, també compartir el què llegeixo.
Doneu una volteta, veureu que s'ho val i... no oblideu gaudir també de "l'estat" d'erotisme.

7 comentaris:

zel ha dit...

Ara mateix, el meu estat eròtic és negatiu...què hi farem, hi ha temps per a tot,en aquest món de mones...petons!

Montse ha dit...

Jo, com la Zel, ara mateix estic en fase eròtico-lipotímica... i és que a mi la primavera m'afecta al revés que als altres... deu ser el pol·len, no sé...

Striper ha dit...

Moltes gracies per el teu comentari sobre el meu humild bloc . Molts petons i abraçades benerotiques, amb permis guapisima.

Anònim ha dit...

De vegades estic freda,seca; però amb les condicons necessàries, en una estona em puc posar calenta, humida.
Jo no signo els escrits eròtics amb el meu nom, tinc uns quants àlies...

Garbí24 ha dit...

Crec que l'erotisme es una gran cosa que s'ha de viure , gaudir-ne i no cansa mai . Hi ha un abisme de diferencia amb la pornografia que això si que es quasi de mal gust , toti que entenc que per els més joves potser els hi va

Albanta ha dit...

Ufffffffff Joana...
Afalagada per complet!! I més que em cites al costat de dos figures com l'Striper i lSkorbuto, quasi res!!!
A mi m'encanta el teu estil, i la persona que deixes entreveure al darrere...
Un petó guapíssima!!

Josep B. ha dit...

Hola Joana. T'agraeixo moltíssim la teva cita sobre el meu bloc.

Espero que poguem gaudir tots de la lectura de tots molt de temps