dimecres, 18 de març del 2009

Diu el diccionari català....


genocida :


[de geno- i -cida]

adj i m i f Dit de l'estat, l'organització, la persona, etc., que ordena o comet un genocidi.

I jo em pregunto.... qui indueix, sent coneixedor de les conseqüencies, a la malaltia, a escampar la pesta, a propiciar que les persones s'encomanin i morin, nens i nenes, dones, homes.... en un abandonament terrible, sense medicines, sense gaire bé menjar i amb uns patiments terribles...
Es pot considerar un genocida? Jo crec que sí.
Qui escampa mentires envers les seves creences, sabent que provocarà tot aixó, a part de ser un malabèstia, un incult, crec que ha d'estr nomenat així.
Aquest tipus, que no em mereix el calificatiu de persona, no coneix Àfrica, ni la manca de cultura que pateixen, sols faltava ell, un cop més, per destrossar el treball , (amb les seves absurdes i gaire bé incalificables actuacions), de Metges sense Fronteres, i de tantes organitzacións que poc a poc van avançant en l'educació per millorar el dia a dia la vida de milions de persones, que ja pateixen i han patit prou.
Una vergonya per els catòlics tenir un cap com aquest, ni que no els deu molestar no veig que es mobilitzin ni contra aquestes declaracions, ni contra la dels bisbes Espanyols, com si aqui, els partidaris de l'abortament anessim matant criatures per elcarrer.
Lo dic, que li canviín el nom, Benèit, li escau molt més!, qui prefereix morts davant unes gomes, no mereix un altre nom.
Això sí, ara, aqui, tots a gastar diners en el mil.lenari de Santa María i quanta gent mou això? als quatre de sempre.
Quins pebrots tot plegat!

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Quants anys te aquest home?
Quants anys pensa viure?
Quines solucions de futur pensa deixar ?.
Jo diria que ja esta fora de lloc i és creu que ningú li queda memòria històrica de les institucions i dels personatges que la regenten.

Com persona, sento vergonya de molta gent

Albanta ha dit...

L'edat d'aquest home no importa Joan, quan no siga ell en vindrà un altre com ell...És la institució religiosa en si, de qui aquest home és el cap el que està fent tot aquest mal.
Estic totalment d'acord amb tu Joana, son genocides.
Una abraçada

zel ha dit...

És tan vergonyós que fa plorar, què en diu del qui ara jutgen?

Montse ha dit...

No deixis de veure Polònia, avui, potser riurem una mica (per no plorar)

bon dia de sant Josep, reina del Maresme!

Garbí24 ha dit...

Jo també li he dedicat un escrit a aquest bon home , penós es la paraula