divendres, 12 de desembre del 2008

Una vella vergonya, i ningú l'ha aturat....


Sempre he trobat inmoral que el feixista Fraga seguis vivint del "cuento".
Que un tipus com aquest, no oblidem que va ser una de les mans executores de Franco, tingui, i cobri, de senador vitalici, és un desproposit i diu molt poc del nostre país, molt menys del seu partit, suposadament democràtic que ara mateix s'està calladet davant d'aquestes declaracions tan bèsties...
Si la llei de Memòria Històrica funcionés, ja tocaría!, aquest tipejo seria a casa seva i no podria dir tantes i tantes barbaritats com diu, i si voleu parlem de les que ha fet i per les quals mai ha estat jutjat. És evident que estem en un Estat democràtic i de lliure opinió, però si uns criden "mort al Borbó" son perseguits, d'altres volen penjar els nacionalistes i no pasa res.... quin país tu.... i consti que no estic a favor de cap de les dues opinions, ja mor prou gent.
He dit sovint que no em considero nacionalista, però també és cert que cada dia en soc una mica més, cada cop que sento aquestes paraules insultants i dites amb tant de menyspreu per "persones" que fa molts anys ja no hauriem d'escoltar.
Lo dit, patètic.

4 comentaris:

Montse ha dit...

tranquil·la. Ja fa molt temps que és una mòmia. No veus, com l'aguanten pel darrere, perquè no caigui?

jo crec, estimada Joana, que no tenim cap polític amb cara i ulls.

Quan vulguis en parlem davant d'un cafetó. Gent compromesa, molta. Però cap polític "de veritat". O si n'hi ha, estan molt ben amagats!!!!

petonet!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Joana, no insulta quien quiere, sino quien puede y este hace años que debería estar en la cárcel, no en su casa, o quizás "colgado"
Lo que mas me preocupa, es que la oposición en España, sea un partido creado y manejado por este indivíduo.
La verdad es que no se como perdemos el tiempo, hablando de "escoria humana"
Un beso.

Joana ha dit...

Montse, estimada...
tu i jo fem un café quan tu vulguis i jo pugui.. ja saps.
Però jo, als meus 47, encara crec que hi ha gent que entra a la política per "servir" no per ser servits.
La pena és que aquestes persones, son absorvides per el "sistema" i acaben patint més per la "cadira" que no pas per els ciutadans.
Però consti que encara crec que algunes persones, ni que no siguin massa...
Iñdefonso, yo, sin ser nacionalista, me he sentido insultada por este pendejo en demasiadas ocasiones, todavía conservo intacto mi poder de indignación y espero que no me falle nunca.
Petons als dos...

El veí de dalt ha dit...

Que aquest país hagi votat gent com aquesta, dona la talla de quin és el seu personal. No anem bé i anirem pitjor. Però seguirem alçant la veu quan calgui, I ara cal. Com sempre davant els feixistes.