diumenge, 14 de desembre del 2008

Benvolgut Antoni Castells.....



Company, socialista, catalanista i crec que fidel a la causa.
Gràcies per fer que les persones com jo, sector catalanista i del PSC, amb majúscules, no ens sentim soles, va bé saber que algún membre del govern i de la "cúpula" està amb nosaltres, que no som pocs, no pensis pas, però cridem menys....
Gràcies per dir les coses tal com son, malgrat rebis fortes crítiques per ser sincer, jo et vull donar les gràcies, i no és la primera vegada que ho faig.
Encara que et critiquin, que diguin, son ben capaços de fer.ho, que no ets fidel... tu pregunta, a qui? a la causa o als que defensen el sí al psoe a qualsevol preu?.
Ser fidel és una altre cosa, no dir amén als que manen, és complir i fer complir el que diu la llei, l'Estatut i tantes i tantes reunions com has tingut per parlar de finançament. On queda tot això?, espero que no sigui al mateix lloc on el pp vol deixar l'Estatut de Catalunya, és a dir a la brossa.
Antoni, no defalleixis, em fas sentit que encara queda esperança, i creu una cosa, cada vegada és més difícil això....
Fixa't si et tinc afecte, mai vull conèixer "popes", i n'he tingut força ocasions.... però si algún dia tinc la sort de coincidir amb tu, dona per sentat que les gràcies te les dono en "directe".

5 comentaris:

Striper ha dit...

Menys mal que algú recull el sentiment de molta gent.

Anònim ha dit...

ESTAN ENTERRAN EL PSC.,I AIXO FA ANYS I PANYS QUE PASSA, LA CATALANITAT ES UN ESTORP. MITJ CATALUNYA HO SAP, I L' ALTRE MITJA TAMBE.... AIXI QUE CON DEIA CHURCHILL "QUE TOTOM COMPLEIXI AMB EL SEU DEURA" JUGANT AMB BCN.....

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Joana, felicita'l de part meva.

El pitjor és que ser "crític", o tenir un altre punt de vista, està mal vist. El debat no existeix, i el que es vota a les urnes DEMOCRATICAMENT, i com estem veient, es llençarà a la brossa. Després diuen que "perqué la gent no va a votar", pel que serveix...

Ahir sentia, el Sr Hereu, que si no s'aproven els pressupostos les ciutats deixaran d'ingressar diners, jo pregunto, si no s'aproven, que es llençen els diners? si no s'aproven, no "podrem" demanar més diners? Si no s'aproven, que no es tornen a fer per arribar a consenç? No sé a vegades tinc la sensació que sóc molt tonto, i a vegades que m'aixequen la camisa.

Anònim ha dit...

Sols que hi hagui una veu defensant una idea aquesta no morira

Dr. Flasche ha dit...

Joana,

Gràcies pel teu comentari al meu blog. Gràcies també per la teva sinceritat.

No t'he contestat abans perquè no volia comentar entrades personals teves amb temes "orgànics".

Si et diré, que m'agradaria parlar-hi obertament amb tu del tema. Perquè, si bé t'entenc, no comparteixo alguna de les teves postures.

Gràcies de nou i fins aviat,

David