dimecres, 9 de gener del 2008

Petites solidaritats....

Que ens donen esperances en un futur millor....
En dos dies he sabut dues notícies que m'han esperançat, tenim que pensar que molta gent és aixì.
La primera me la fa saber la Conxi, la senyora que ens neteja la nostre empresa. El dia de Nadal va morir un nen al barri de Cerdanyola de Mataró, 10 anys i una mort terrible per accident. No sabia que el nen era de Senegal, ella m'ho ha explicat. Els pares no poden pagar el trasllat al seu país i els amics i veïns han fet una col·lecta per reunir els diners.
La segona la he llegit a la premsa, Un disminuit psíquic estava a puns de ser desnonat de casa seva per no poder pagar la mateixa, un capellà, per fí un que treballa de veritat, i els veïns han impedit el mateix. Han guanyat sols una batalla i no la guerra, però per alguna cosa s'ha de começar no?.
Lo dit, llàstima no pugui llegir i veure aquestes coses més sovint...

3 comentaris:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Esa debería ser su misión, ayudar y amar al prójimo. Pero sus Cardenales y Obispos han decidido que ahora hay que dejarse de majaderías y dedicarse a la política, da mas dinero. Un abrazo. Cerdanyola Califato Independiente.

Dan ha dit...

Hi ha bastants capellans dels de a peu de canó que són excel.lents. Són els que practiquen allò que prediquen. Els que em posen malalt és la jerarquia plena d'impresentables que tenen.

Striper ha dit...

Sincerament a mi tampoc m'agradari llegirlas, perque totes aquestas mostres de soliraditat , no es trindrian que donar perque no tindria que existi el problema.