dimarts, 8 de gener del 2008

De reis i reines...



En una casa Republicana tenim també els nostres "títols" nobiliaris.
En aquesta, la meva casa, i dels fills quan venen i volen, tenim una reina, gran i generosa, sí, m'ho dic jo mateixa, amb pocs recursos, però certa imaginació.
Els "reis", com casi sempre, han estat generosos amb mi, colònies, més colònies, (és conegut que soc del "morro fí" i el meu nas és un perill públic per lo delicat...), dos llibres, un de cuina, una jerra per "filtrar" aigua, espelmes i incèns, uns quadres per la cuina, i com no... je je.. el dvd de Miguel Bosé, Papitour.... espero impacient tenir temps per veure el mateix.
La setmana m'ha dut també començar una feina "nova", nova entre cometes perquè és per la mateixa empresa, però en un pis diferent, amb gent diferent i costums també diferents, crec que anirà bé, no en va som companys de fa molts anys....
El tema és que ara mateix no tinc temps casi de res, m'he d'acostumar als nous horaris, matins una cosa, tardes una altre, (avui quan he arribat a les 9 del matí he picat el cinquè a l'ascensor quan als matins estic al sisè...), el nen, la casa, el gos i tenir una xic de "vida privada", gens senzill però imagino que com la majoría de persones.
Aixì que una mica de paciència, tinc alguns mails per respondre però com podeu entendre quan arribo a casa després de 7 hores d'ordinador... en tinc poquetes ganes!.

6 comentaris:

Isa ha dit...

Es nota que t'has portat molt bé perquè els reis han estat molt generosos amb tu.
Sort en aquesta nota etapa laboral i tant de bo trobis temps per tu i els teus.

Quim ha dit...

Et desitjo que el canvi Sigui per a bé. ambé et desitjo sort.
Quim.

Anònim ha dit...

Per ser republicana, Déu n'hi do!!!
Sort a la nova feina.
Un petó.

querida_enemiga ha dit...

Molt bé, molta marxeta!!

Escolta, el Bosé, què és de guapo... encara que ja estigui una mica gran i amb panxa.

RHA ha dit...

És la mateixa noticia que tinc. Desitjo que sigui per a bé.

Una abrazada.

RHA ha dit...

Volia dir: la primera noticia
:)