dimecres, 29 d’agost del 2007

És possible?....



No se, és una cosa molt estranya. Jo, que sempre tinc algo per dir, sempre tinc alguna queixa o reivindicació, alguna anècdota per explicar...., doncs aquests dies estic "seca".
No és ben bé que no tingui coses per explicar, en tinc algunes, més aviat, doncs no en tinc ganes.
Sembla que la inspiració m'ha fugit. A on?, ni ideia!.
Fins i tot he dit que no d'anar a dinar demà dijuos, jo, que m'ho paso de conya en aquests dinars, que puc ser jo mateixa i el riure està garantit, doncs demà he dit que no....
I no estic pas trista, anyoro molt en Martí però no és aixó.
Total, que faré un petit recés, serà petit doncs em conec i m'agrada massa aixó d'escriure, em fa vibrar molt, però m'he de trobar..... encara que no se per on començar, si per el tema de la Rosa Regàs, que segur que te raó.... o per en Pascual, que amargat d'aquesta "esquerra" nostre m'ha fugit al "centre", d'aquest jove esportista mort d'ún infart i que em recorda el meu nebot mort fà dos anys en similars circumstàncies i edad, podria parlar dels focs de Grècia, del punto G, aquest que casi cap home sap on és, i la majoria de dones tampoc.
En fí, que descanso uns dies i miro de trobar algún tema que em doni.... trempera!, ni que sigui verbal ok? i a veure si les "muses" tornen a mi, ni que amb aquesta calor....

5 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

I jo que creia que tot això era un mite ..... ost3 ..... tindré que fer un recurs per posar-me al dia.

:))

Anònim ha dit...

Això ja passa, "d'estar seca" d'idees... Però en tu, m'extranya!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Lo de G ve de gustirrinin, amb el planol que m'has donat el vaig a cercar.. ja toooooooooorno!!!!!

Anònim ha dit...

Como habrás notado en mi pobre participación blogera de los últimos tiempos, a mi me ocurre algo, sino parecido si similar, no tengo nada que decir y si lo tengo me parece inútil o superfluo.

De todas formas lo sorprendente y destacable es que cuando tú no tienes nada que decir, nos dejas cuatro rayas con infinidad de opciones al comentario o a la reflexión.

En todo caso, como decía aquel mafioso “haz lo que debas”, o lo que puedas o lo que quieras, pero haz lo que te haga feliz.

Petonets calorosos

Anònim ha dit...

La inspiració també es pren vacances, no et preocupis, aquest mal moment passarà.
Cert que hi ha tema per a escriure com molt bé has enumerat, el d'Antonio Porta, que et porta dolents records; els incendis de Grècia, que ens recorden als nostres, en fi, hi ha tema, però en el seu moment.
Quant al punt G... el punt G... sí, ja m'acordo, de vegades m'he arribat a preguntar si en realitat existeix és una mica enigmàtic com el triangle de les Bermudes.
Un besito