dimarts, 10 d’abril del 2007

Diumenge de teatre...



Han estat uns dies de festa bastant aburrits, amb en Martí malalt no he pogut fer gaire bé rés, llegir, mirar alguna pel·lícula infantil, i passejar el gos, poc més.
Però ahir tenia una entrada per el teatre i vaig pensar que una escapadeta a BCN m'aniria bé i les amigues volien anar a teatre, a mi m'agrada i molt el teatre, vaig dir que sí sense saber ni on ni quan ni amb qui, quan vaig saber quina obra era vaig fer plafffff, però a la fí jo volia estar amb elles una estona i riure una mica, no ho faig gaire darrerament.
Varem anar al teatre Apolo, al Paralel, a veure.....Desconcierto.... amb Arturo Fernández, consti que vaig anar reticent i pensant que com a mínim m'aburriria, i no, doncs no, vaig riure una bona estona, no te pretensions l'obra i és més que previsible, una comedia sense massa profunditat però vaig descobrir que potser em feia falta una mica d'esbarjo i de NO pensar, de deixar de rumiar tant i deixar anar el bon humor i les rialles, amb les amigues estàn garantides.
Apart, varem tenir taxista, fill de la meva amiga A., de porta a porta i com ja ens coneix... el cami va ser de lo més distret.
No puc dir que hagi tingut vacances, però he guanyat certa tranquilitat, algo és algo no?.
Espero que tots i totes hagueu tornat sencers.

3 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

És una alegria saber que ja esteu millor els dos, i que tu et trobes millor de lo que dius cabòries.

Per la meva part estic sencer, ja que l´àmbit recorregut durant aquest dies sols han sigut d´uns quants centenars de metres, això sí.....d´altures moltes, i o dic per el fet de despenjar i penjar cortines.

Anònim ha dit...

Jo sí he tornat!!!!!!!!!
I he trobat a faltar moltes coses, tot i que he de dir que també m'ho he passat molt bé.
Espero que ja estigueu millor.

Montse ha dit...

M'alegra tant que hagis decidit continuar...

Les bruixes unides mai serem vençudes! (encara que no rimi, mola)

petonets!!!