dimarts, 28 de novembre del 2006

Sí, no, no se...


Avui he escoltat moltes reaccions al vídeo del PSOE.
He matinat molt, a les 6:30, per anar a fer unes analítiques a Can Ruti, he escoltat les notícies de les 7 a T5, després la ràdio al cotxe del meu fill, (per cert, he vist sortir el sol per sobre aquest mar tan preciós, ha sigut maquisim), algunes persones el comentaven tot esperant torn a la sala d'analítiques.
Ara, he tornat a casa i mentres esmorzo escolto La Mirada Crítica, de t5, m'agrada aquest informatiu.
Les reaccions, en general, son variades, les crítiques més dures, com és evident, les he escoltat de boca dels dirigents del PP. Però la gent propera a mi, la majoría, està encantada i diuen que ja era hora!.
Jo, he rumiat una mica des de ahir que el vai veure, i noi.... SÍ, m'agrada. No surten mentides, no com el del PP, demostra i de manera efectiva les contradiccions del PP al poder amb ara, les mentides, la hipocresia i....... lo millor de tot..... l'Aznar diu que el deixin tranquil....., ell, que encara NO ha paït la derrota electoral, ell que va per el mon fardant de la seva condició d'expresident, ell, tan altiu i fret, ara vol que el deixin en pau.
No se si serà bó o dolent, positiu o negatiu, però jo tenia ganes de fotre canya, ja està bé d'aguantar tot això.
Potser que ens deixi ell en pau no?.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Joana,

doncs que descansi en pau i que el conservin en formol (no fos cas que se'l fotés una gavina famolenca).

Anònim ha dit...

A mi també m'ha agradat, malgrat no estar molt segura que sigui el que més convingui ara: una guerra de videos.

I respecte a aquell que no anomenaré, si li pica que es rasqui i que ens deixi tranquils ell que ningú li demanave que digués tantes tonteries desde Yellowston, ai perdó, volia dir Georgetown.

Anònim ha dit...

JO HO AURIA FET AVANS, JA ESTA PROU DE NEGAR LA EVIDENCIA DEL QUE VAN DIR...ES QUE NO TENEN MEMORIA, NI S'ELS HI CAU LA CARA DE VERGONYA?

Anònim ha dit...

buenas,...

en aquests dies m'imagino la cara d'alguns regidors populars quan en mirar-se al mirall no es reconeixen. Els dirigents del seu partit han estimat convenient enviar al femer tota possibilitat d'assolir la pau a Euskadi. Com quan lo de la guerra d'Irak, hi haurà qui no estarà d'acord, però, com antany, no tindrà el que cal tenir per denunciar-ho.

En política, més que en altres festes, el que calla atorga, i callar ara és confabular-se amb la mort.

Quan els líders del teu partit han decidit a fi d'arribar al poder que tot hi val has d'aixecar el braç encara amb el risc que te'l tallin.

Clar que, ser regidor ajuda molt si la teva estima és reduïda. La xapa a la solapa és agraïda i, si brilla, fins i tot més. Si la teva formació és justeta o si els teus èxits professionals poden ocupar una sola frase, llavors, allò del càrrec institucional i allò d'Ilustrísimo té gust de glòria i a més dificulta que siguis honest amb tu mateix.

Entre els milers de miserables que componen el partit de Rajoy s'amaguen decenes de bones persones que saben que el govern no s'ha venut a Eta i que el que està fent és exactament el mateix que va fer el govern d'Aznar al seu dia: exercir el seu dret a intentar assolir la pau i el final del terrorisme etarra.

La pudor a cadaver en descomposició atrau als voltors. Els que hem tingut la sort (o la desgràcia) d'haver viscut per feina els conflictes armats o la mort sabem la cara fosca que té la por i com fa callar la gent.

Més de mig milió de morts no han sigut suficients per que Aznar demani perdó per haver liderat aquella masacre a Irak. Algú creu encara que al PP li interessa ajudar a Zapatero....?

bona nit romana

Montse ha dit...

Bon dia, reina mora! NO deixis de buscar-te el cor. Segur que batega ben fort... intueixo que és un cor molt gran, creu-me, no l'has perdut. Gràcies per aquest sol tan preciós que hem compartit, de matinada, sense saber-ho jo. De vegades estaria bé no dormir :)

Un gran petó.

Anònim ha dit...

Benvolguda Joana, deixem que els gossos bordin i anem per feina, les bordades del pp se'ls tornaran en contra com un boomerang. No hauríem de perdre un segon de la nostra energia en contestar les crítiques del pp. "Por la boca muere el pez". Està bé que publiquem les mentires que es van descobrint que ens fotien, es clar que la gent les ha de conèixer. Sempre però hi hauran que volen ser enganyats. Nosaltres a TREBALLAR amb valentia i a sol.lucionar problemes de forma eficaç, com sabem.
T'agraeixo molt els teus post, que llegeixo sovint. DONA VALENTA !!!!

Pilar Ventura