dimarts, 14 de novembre del 2006

La Espe i el tabac....


No puc entendre que un alt càrrec polític, la Esperanza Aguirre, Espe para los amigos y allegados, una persona que tindría que donar exemple en el cumpliment de les lleis, ara és permeti anar contra una llei que beneficia tot.hom, la llei antitabac.
Ella, que viu en los Mundos de Yupie, en tal d'aconsseguir un grapat de vots, doncs fa la llei a la seva mida i és clar, jo hi estic en contra.
Fa temps vaig llegir al 20 minutos el relat d'un fumador que és descriu com ha proscrito, el què no veu aquest home, és els anys i panys que els no fumadors/es hem tingut que aguantar gent fumant al costat, quen ens hem queixat s'ens ha tractat d'intolerants. Qui és l'intolerant?, jo crec que és el que encen un cigarret sense preguntar si molesta.
Cert que tinc un problema als ulls, ja fa uns anys, i el fum em fa plorar com una magdalena, havia tingut que marxar d'alguna doscoteca o bar per aquest motiu.
Cert que quan arribo a casa, tinc que ventilar, faci fret o calor, el meu fumador no és gaire respectuós amb aquest tema i no accepta que sigui un problema, per mi si ho és. Gasto una fortuna en incéns i espelmes d'olor.
El meu fill gran, fumador de fa anys, em comentava l'altre dia d'una sala de Mataró on no deixen fumar, el Dasandere, primer li va sobtar, però em va dir que està agraït, quan vol fumar surt al carrer cinc minuts, apart que no arriva a casa fen pudor de tabac, cosa super desagradable, i ho diu un fumador.
La Espe, és una manipuladora, de sentiments, de televissió, urbanística, i ara de fumadors i fumadores, apart de comprar vots... .
Em costa, i molt, entendre que una comunitat com la de Madrid tingui aquesta presidenta, per una vegada que trien una dona..., ho és no?.

6 comentaris:

Isa ha dit...

Jo odio el tabac i també m'he hagut de sortir d'algun local per no poder aguantar-ho, tot i que no és alèrgia, sinó ofegament.

Anònim ha dit...

Esperanza es una mujer peligrosa, desde su fachada de mujer tímida y débil se encuentra una auténtica mantis.
Soy fumador y en su momento protesté enérgicamente contra la prohibición de Elena Salgado, por mi derecho a hacerlo sin molestar a los demás, pero me he dado cuenta que fumar sin molestar es imposible, a no ser que se haga en un lugar sólo para fumadores.
El caso es que creo que su decisión de hacer caso omiso a la prohibición por parte de la sra. Aguirre, se basa más que nada en actitudes electoralistas, creyendo que va a captar el voto de los fumadores, con el mío que no cuente, además, es cierto que fumo menos desde el uno de enero pasado. Así que en mi nombre no.
Un petonet y moltes abraços.

Euphorbia ha dit...

La Esperanza aquesta és una bruixa a qui l'importa ben poc la salut dels madrilenys. Com en tot, el PP posa pel devant el fotre al govern, el demés no compta.

G.L. ha dit...

Espe, ya lo dijo, en ese lenguaje tan característico... que la Comunidad de Madrid sería uno de los bastiones contra ZP, y con esto del tabaco lo único que intenta es hacer una especie de desafío al Gobierno, al cual parecen no terminar de aceptar desde aquel día 14M...

Anònim ha dit...

La verdad a Esperanza le importa un comino los fumadores y la salud de los mismos ,esa individua lo que le gusta es el mandar y mangonear, y fastidiar al pesoe
un abrazo Angeles

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

A USUARIO A.
LA VERDAD, ALGUNAS VECES ACIERTAS AL 100% ESTA ES UNA.UN ABRAZO EN MI NOMBRE SI