divendres, 1 d’abril del 2016

Sexe, sí, sexe!


Ja fa dies que a mitjans variats llegeixo escrits com: Els orgasmes de les dones, com i quan, com fer gaudir la dona, orgasmes més llargs, etc… segueixo?.
Després de rumiar una estona penso…. si et cal un manual per fer gaudir la teva parella no anem pas bé, per mi, és clar…
On ha quedat el plaer de descobrir?, de fer lliscar mans, llengües, acaronar, pessigar, llepar, tocar, a la fi, descobrir el cos estimat o desitjat.
No vull dir que sigui dolent llegir-ho, no pas, llibertat davant de tot. Però jo em decanto per explorar, per saber per mi mateixa què agrada, que no agrada, que excita, que fa fer un bot i dir… atura’t que crido! O cridar…
Crec que la teoria sempre està bé, però la pràctica, en qualsevol especialitat, sempre és més plaent.
Cada persona és un món, el que potser agrada a algunes disgusta a d’altres, per tant, fem camí nou, descobrim, gaudim! Tant és que sigui parella de 20 anys com d’una nit, concentració!
No vull que mentre exploren els meus sentits vagin pensant què deia tal escrit, vull que es concentrin, jo ho faré amb el “partenaire” que correspongui, vull que tots els seus sentits, i els meus, estiguin pendents de cada espurna de desig, de pell, de cada pèl esgarrifat de gust i això, sols ho podem aconseguir a base de practicar, palpar, tocar, olorar, sentir!
Vull que qui em miri amb desig, tingui clar si tinc un dia de anem fent suau, o agafa i sense parlar empeny!
No llegeixis aquesta teoria, llegeix la meva pell, els meus ulls, les meves reaccions, el meu plaer….

Ho proveu?, ho provem?.

5 comentaris:

Oliva ha dit...

EL PLAER SEXUAL,ES VARIABLE,DEPEN DE LAS CIRCUNSTANCIES I DE L'ABILITAT DE LAS PARTS,PERO EXPERIMENTAR...UN JOC A VOLTES PERILLOS,CAL SABER AMB QUI ES PRACTICA.

Josep ha dit...

Si no ho veiem escrit en un manual, no ens ho prenem seriosament.

Garbí24 ha dit...

si el desig és prou intens tota teoria queda oblidada al caure la primera peça de roba.
Amb els anys que tenim i encara queden coses per descobrir, això és el que compte, perquè quan hi ha confiança no s'acaba mai de descobrir racons

Anònim ha dit...

Llegir es bo, et dona idees i pistes de com procedir, jo ho trobo totalment recomanable, i fer-ho no impedeix experimentar pel teu compte.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Ostres, moltes persones van per feina, jo diria que és com entrar en una geladeria Italiana plena de mil textures i sabors i demanar-ne un de vainilla, i menjar-se’l amb preses, amb el pensament d´igual no li agrada.