dilluns, 28 de març de 2016

Experiments culinaris...


Ho reconec, cada cop sóc més atrevida cuinant. Cada cop m'atreveixo més, i de moment, la cosa no va malament.
He estrenat una panificadora, regal del meu germà Mingo i la seva dona Rosa i el resultat, encara que he trigat a fer la prova, he estat excel·lent!
Ha costat trobar una pàgina amb bones receptes, ara ja la tinc.
Ara, a provar coses noves, que aquest és tan sols de brioix.


Us animeu?

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Molt atepeit pero té bona pinta, una mica més d'aigua, un xic mes de fermentació i ben bolejat i serà perfecte. Bona cuina!

Francesc Puigcarbó ha dit...

també pots pujar fins a Orrius, trobaràs bon pa i t'agafa a la vora de casa.

joan gasull ha dit...

tu ves provant que en aquesta vida s'ha de provar tot diuen.....i si agrada tornar-hi

Loreto Giralt Turón ha dit...

Que bo!!!!

pons007 ha dit...

No gràcies, de moment confio amb el forn d’aprop de casa