dissabte, 3 d’octubre del 2015

Incivisme a Mataró.


Dic Mataró perquè visc aquí, no busquem tres peus al gat...
M'adono que la meva ciutat cada dia està més bruta, caques de gos per tot arreu, matalassos, trastos varis a peu de contenidor... per més que la brigada ho intenti, acaben de passar i ja tens l'incívic de torn baixant un altre trasto.
Per un altre costat, el tema cotxes. Cada dia, cada dia que i vaig, venint del gimnàs em jugo, literalment, la vida. Hi ha un semàfor a l'avinguda Dr. Ferran amb el carrer Esteve Banet on han de picar un botonet per tal que es posi verd el de creuar, perquè els cotxes no paren! En vermell i passen, fins que no sóc al mig no surt un que no li queda una altre que parar o passar per sobre meu...
Un altre punt negre, negríssim diria, és el pas de vianants davant el pavelló Josep Mora, punt que creuem moltes persones a part de molts joves i  infants que van al camp de bàsquet o de futbol.
Doncs cada matí em jugo la vida, tal com sona, per passar. Els cotxes baixen volant, molt, Carles Padrós i no paren tu, et miren malament si vas i tires pel dret. Els que pugen de plaça Espanya el mateix.
I dic jo.... ningú por fer res amb això?, aquest matí malgrat anar amb el cotxet amb en Biel un paio m'ha dit que vagi amb compte!, jo li he respost, ja ho crec!, el que porta una màquina de matar ets tu!
Doncs m'ha fet una "peineta"!
A sota de casa tinc un bar que és el més baix del món, xinesos que han posat les birres a 1€ cosa que ha cridat tota la púrria a venir fins les tantes a beure. Quan he trucat a la policia local em diuen que la normativa permet que tinguin obert fins les 2 de la nit Com????, en un barri obrer es pot fer aquest merder fins a les 2 de la nit?, l'única cosa que els fan tancar abans de les 12 és la terrassa. Aquesta normativa no cal que us digui que és una merda absoluta! Indefensa em sento, és clar.
Intento ser positiva, de veritat, però si camines, tot el que jo camino cada dia, si mires i observes, ara mateix, tot plegat, fa bastant de fàstic.
I això per no parlar dels que a les 3 del matí van amb la música a tota píndola al cotxe....
Lo dit, acabaré vivint dalt d'un pi al mig de la muntanya. I mira que m'agrada la meva ciutat...


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Joana, ja hem parlat més d'una vegada del tema.

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

És d´estricte compliment per tot Ciutadà el que l´Ajuntament té com Ordenances Municipals, el no compliment és una falta.
Si el Consistori mira cap un altra lloc i fa cas omís, podríem dir que és una possible prevaricació... suposadament clar.
Crec que arreu és igual.

Relatus ha dit...

També fan molta gràcia els conductors que se salten el semàfor i et fan un gest de "ho sento" amb la mà. Això que expliques, malauradament passa a tot arreu.

Conchi ha dit...

Soc de la teva opinió Joana, ja sap que viu a Cerdanyola i incidents com aquest me'l ho trobo cada dia. Paciència noia, no et queda una altre.

Una abraçada.