dissabte, 10 de gener del 2015

Intolerants, intransigents, feixistes!


Per mi, són tots i totes els que no accepten qui pensa diferent, qui actua diferent i qui estima diferent.
No pot ser que per pensar diferent, et posin el dit a l'ull, et destrossin la seu, malmetin una propietat tan sols per pertànyer a qui ho veu, o bé viu, diferent.
Actuar així té un nom, ser feixista o bé nazi, així de clar.
Sóc contundent? SÍ!
Ha estat una setmana curta però dura, que et truquin i avisin del que ha passat, arribar allà i no poder accedir al teu lloc de treball senzillament perquè un eixelebrats feixistes no els agrada el que defenses, és dur.
Els costos econòmics són elevats però per mi, que no els he d'assumir, el pitjor és la inseguretat que això genera, perquè com saps que un dia no faran el mateix mentre sóc sola a dins treballant?, complint, tan sols, el meu deure.
Ja vaig patir una invasió imagino que dels mateixos elements, aquests que van de defensors de no se què!, però que el que practiquen és, tan sols, pur gamberrisme!.
I què en treuen d'això?, fanfar davant els amiguets?, es sentes més realitzats?, quina vergonya.
Jo no donaré noms, tots i totes sabem qui ho fa, sabem que la denúncia servirà de poc o res, per tant, almenys, m'esbafo!
I ahir a la nit els hi va tocar als companys de Premià de Mar i a CiU, també del mateix poble.
Feixisme en estat pur! Actuant amb nocturnitat, vàndals i prou.
Quan jo era jove em deien "roja", i si, ho era, però no em sentia pas insultada! Ara, els "moderns" em diuen "casta", i una merda!
Insisteixo, no defensen res de res, són intolerants, feixistes i nazis! Aquests han de "salvar" el país? anem bé!

4 comentaris:

Relatus ha dit...

Amb violència no es defensa cap idea !

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

És que son molt més homes i dones fent això
...Anem molt bé.

Garbí24 ha dit...

tot està massa calent, això portarà a un cercle cada cop més violent. I tant de bo m'equivoqui.

jose turu ha dit...

la intolerancia no es patrimonio de ninguna religión o ideologia concretas: los intolerantes los tenemos también en casa: http://severodiletante.wordpress.comèchale un vistazo a ese video que los del PP han llevado a la Audiencia para que esta castigue al humorista que lo ha realizado (no sé si con cien latigazos en la plaza púlbica o condenandole a diez años y un día llevando un cilicio). Un saludo, josep turu