diumenge, 18 de gener de 2015

Caps de setmana per donar...


Abraçades, petons, sensibilitat, calidesa, tendresa, força...
Alguns caps de setmana no són com pensàvem, havíem fet plans per tal que fossin d'una manera i la vida, punyetera, de vegades, ho capgira tot.
I mires de ser present, sense interferir, sols que sàpiguen que hi ets, pel que calgui, tant com calgui.
Passen a segon, o tercer lloc, les previsions i oblides tot el previst per passar a fer de sogre, d'amiga, de mare, d'àvia...
I el dissabte esdevé un instants. El diumenge un mar d'emocions contingudes, i llavors, després del funeral, cuidar els néts i intentar que no palpin la tristesa de manera tant present, després de jugar al parc i riure, ni que sigui amb poques ganes, quedes sola.
I és llavors que vols ventilar emocions, veure la gent que m'estimo tant trista, m'afecta molt.
He cuinat, com cada cap de setmana, pollastre "alimonao" de Robin Food, galtes de porc amb vi negre, vi dolç i farigola, butifarra de foie al forn amb patetes, puré...
I llavors, ja relaxada, he donat un petit volt.
El lloc és ple d'emocions, les vistes són boniques, jo volia, tan sols, ventilar una estona. Tant és si aquest volt, ha acabat al cementiri.
Com sempre, la canalla, són els que ens lleven l'ànim. 
I cal seguir la vida, per ells, per nosaltres... Els hi queda una àvia, jo. I aquí estaré sempre que vulguin.1 comentari:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Els sentiments, la tristor, les alegries, a voltes ens oblidem que existeixen, ens oblidem del entorn més íntim i personal.