dijous, 15 de gener del 2015

Incongruents i insensats!


Ni més ni menys.
Aquests dos que governen Catalunya, bé, que cobren per fer-ho que governar, governen poc!. Han decidit convocar eleccions al setembre. Ja els imagino, jugant amb les dates per tal que l'inici electoral sigui el dia de la Diada!. No és pot ser més maquiavèl·lic.
Tres eleccions en un any, ahir vaig fer broma al meu Twitter, @JoanatTorres  sobre la foto que faré als fills per tal que aquest any recordin la cara de la seva mare, no crec que em vegin gaire...
Sabeu quin cost té això pel nostre país?, per quin motiu no les fa el mateix dia de les municipals?, a nooooo, imagino que la que ara mana, Forcadell?, no li deu agradar. Aquí tenim una nova "messies".
Parlem de la misèria que ens envaeix?, dels nens i nenes que passen gana?, de què si no fos per les entitats socials, això seria més que dramàtic?. No, aquí estem per altres coses, perdre el temps amb veure qui surt més a tv3, la "seva", que meva NO té res. Parlem d'un debat identitari?, ja em podeu dir mala catalana, però per mi ara mateix això no és gens important.
Bé, com deia, són indignes de representar Catalunya.
En Mas, ja sabeu què opino, és el "Messies", i en Junqueras?, aquest que cobra de "cap de l'oposició" però és qui mana al Govern?, aquest és més indigne encara del càrrec que ocupa, i que NO li pertoca.
No pots jugar a la puta i la ramoneta, fer veure que no hi ets però ser-hi. Indigne, un cop més!.
Estem amb els hospitals col·lapsats, urgències sembla el tercer món, per més bona voluntat que els metges hi posin ha s de preveure 5 hores per sortir amb un resultat de la teva malaltia.
Les escoles?, en Martí ha estat dues setmanes sense mestre en una de les seves assignatures donat que fins que un/a mestre no falta dues setmanes, no pots demanar substitut. Digues que sí home!!
Segueixo?, va... una mica pel que mana a Mataró. El PITJOR alcalde que ha tingut mai la meva ciutat, des de la democràcia, és clar. Ara, que porta tres anys manant i no ha fet res de res!, ha començat a asfaltar carrers com un boig, sense ordre ni concert. Mig Rocafonda tallat, el bus girant a un lloc impossible, la ciutat bruta com mai!, brutíssima!!!, les voreres amb uns forats esfereïdors....
En fí, tot plegat una merda. Joan Mora sort que plegues, la majoria de ciutadans i ciutadanes de Mataró ni saben quina cara tens. Poc "barri" i ciutat has fet...
No us preocupeu, aquí no passa res, sols hem d'esperar aquest dia i mentre anar veient com tiren els nostres diners, i paciència, en coses absurdes i mancats de sentit.
Ara lo fàcil és dir que sóc una mala catalana. No és això companys, no és això... 






 

4 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

sembla que per Mataró hi hagi passat Atila i no el Mora aquest.

salut

Relatus ha dit...

Ningú té dret a dir-te mala catalana per les teves idees, només faltaria! Ara, si fos per mi, hauria convocat les eleccions per demà mateix...

Garbí24 ha dit...

per arreglar aquest pais cal alguna cosa més que unes eleccions

Anònim ha dit...

no hem de deixar que siguin ells (aquest parell de ocells)els que ens donin el carnet de bon català als ciutadans de Catalunya. Perquè primer som ciutadans i després ens podem apuntar cadascú a la secta que vulguem, per exemple la de la barretina, la de Forcadell o al OPUS, tant se val. El nacionalisme no és progressista per naturalesa; no ho ha estat mai, ni ho és ara per molt que es disfressi. Ja en vam tenir prou, dic, de fanàtics nacionalistes amb els 40 anys del nacional catolicisme de Paco, com perquè ara vulguem ser nosaltres de la mateixa secta (amb les banderes canviades, però igual d'irracionals). La irracionalitat se la poden ficar al bul, però a nosaltres haurien de donar-nos por. Ells, com tots els sectaris, mil·lenaristes i altres guillats, es passen el dia prometent les felicitacions de la Terra Promesa ("la seva" terra, eh!) i que lligarem els gossos amb butifarras en els fanals de Canaletes. Salutacions, josep Turu.