dimarts, 25 de juny del 2013

Impunitat.


Realment és una sensació? O ara mateix, com sempre, en aquest país els rics i poderosos surten indemnes de qualsevol malifeta?.
Estem tenint massa casos que ens tenen ben consternats/des.
Al PP ha cobrat déu i se mare amb sobres, sobre sous, sobre nòmines, tant és, la cosa és que mentre cobraven de diputats o d’altres càrrecs, a la vegada, estenien la mà. A la vegada que ens demanen austeritat, que ens rebaixen sous i drets, sanitat, serveis socials, a la vegada que milers de persones perden casa i no tenen ni per menjar, ells rebien milers d’euros per viure con reis. I la pregunta és ben clara, d’on cony han sortit tants milions?, perquè si sumem sobresous i milions de Bárcenas, surt una quantitat indecent de diners.
I si alguna cosa sabem hores d’ara és que no ha dimitit ningú. Ho neguen tot i segueixen endavant. Quan son preguntats no responen o bé posen aquell somriure sorneguer de la Soraya i aquí s’acaba tot. El president no accepta preguntes, fa declaracions via plasma, i no parla que ell és un dels majors perceptors.
Per un altre costat, la demostració del poder econòmic i polític son evidents tant al Tribunal Constitucional i el mateix Govern, que cada dia ho és menys,  i indulten banquers i polítics corruptes. Els jutges que gosen dir alguna cosa, investigar etc... diguem Garzón o Silva, son decantats de la judicatura i exemples com el Gürtel o el Blesa poden quedar indemnes i amb la pasta a labutxaca, que ja la tornarem entre tots i totes. Deixem passar el temps que la gent oblida, estic ben segura que pensen això. I en Blesa demana un jutge imparcial?, vol dir un que no el condemni imagino!.
I què fem?, doncs res, el poble està adormit, acollonit per perdre la feina, els estalvis, la casa...
I és que veure en Rubalcaba signant acords amb en Rajoy enlloc de al carrer manifestant-se, o al hemicicle cantant les quaranta  al Govern per els despropòsits que cometen, em te, del tot, desanimada.

Políticament, és clar... Que quatre dies al mau paradís m'han deixat.. nova!

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Joana, El poble ja li esta bé tenir una Monarquia y un Rei, tot plegat és com un conte de Fades amb final feliç sense massatge.

Ben vinguda

Josep ha dit...

Si parlem de corrupció, no ens hem d'oblidar dels administradors de finques. Proporcionalment superen els polítics.

Relatus ha dit...

Les persones hem aprés, per força. a tenir la pell dura. És això o la desesperació.

Anònim ha dit...

on cony han sortit tants milions? Jo t'ho diré, de les butxaques del poble. Pagant iva, ibi, irpf, i mil imposts més tenir una millor educació, sanitat, etc? hi ara! tot per les butxaques dels corruptes!