divendres, 26 d’abril del 2013

Tornar 30 anys enrere…





Primer de tot, quina mandra!
Ja sabeu que moltes vegades hi ha coses que no puc entendre, llavors les escric, les llegeixo i accepto aportacions per tal de veure les coses més bé, però aquest cop, ja se que no servirà de res.
Cada vegada que puja un govern de dretes hem de patir, a nivell general, retallades en els nostres drets fonamentals?, i a nivell dones, cada vegada hem de fer passos enrere com si fóssim crancs?.
Cada vegada que mana la dreta, en el cas actual cada cop més dura i intransigent, l’església es creix, saben que criden i els que ara governen agafen “mantilla” i “creu” i obeeixen sense cap dubte.
Fa gaire bé 30 anys que es va aprovar la primera llei que despenalitzava l’avortament, en casos encara limitats, però era un avançament, cosa positiva. Si decidies avortar ja no eres perseguida ni una delinqüent mal vista. 
El 2010 es va aprovar una llei tal com ha de ser en els temps que ja vivim. Una, diria jo, moderna i que recull la majoria de sensibilitats existents. El pp la va impugnar el 2011 i el Tribunal Constitucional, com sempre “ràpid i efectiu”, encara no s’ha pronunciat al respecte. 
Ens volen tornar a jutjar per decidir quan i com tenir un fill. No és cap festa anar i avortar, és un trauma per qualsevol dona, però no hem de permetre que decideixin per nosaltres, no ho podem permetre. Tornarem als temps que les filles de “papá” van a Londres i les pobres a qualsevol “cuchitril” sense cap mesura de seguretat?. No ho podem permetre, hem de tornar a sortir al carrer, de dir a Rouco Varela que vetlli per els pederastes del seu “club” i deixi que les dones, tal com hem aconseguit després de molta lluita i molts patiments, decidim sobre el nostre cos.
Tenim un ministre, Ruíz Gallardón, que diu que canvia la llei per motius psicològics i per el seu pare, que va lluitar contra la mateixa. Jo dic que un ministre que aplica aquests arguments ha d’estar incapacitat per aprovar lleis. 
Ens volen, de nou, a casa, fregant i fent de mares, potser així baixa l'atur deuen pensar!
Avui he llegit aquest escrit: Pide Rouco y Gallardón dice‘amén’, us el recomano, val la pena.
Ara, més que mai, hem de sortir al carrer i pensar, tenir molt clar, que ens governen gent de les cavernes i tenir clar que NO volem tornar a començar. 
Amb el nostre cos fem el què volem i quan volem.

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

no sé perquè s'han de donar tantes voltes a la mateixa cosa....si tots ho tenim clar, que callin i ens deixin fer. Que sabran ells de famílies. És com si jo els volgués ensenyar a dir les seves mentides i practicar el seu teatre

Anònim ha dit...

No anem pas bé. Quina colla!

Relatus ha dit...

Es preocupen molt dels que encara no han nascut, però un cop neixen perden l'interés (tret de quan hi ha eleccions, és clar)