diumenge, 31 de març del 2013

Educar i desinformar....


Vagi per endavant que se de quin tipus d'universitat vaig a escriure i de quina assignatura, no ho desconec, però no per això m'indigna menys.
Una professora, per mes vergonya dona, diu als seus alumnes que:

Encara que el teu marit et sigui infidel, la veritable prova d'amor és seguir estimant-li amb llàgrimes en els ulls, com Jesús plorava en la creu”. Aquesta frase i unes altres com “les dones maltractades no han de separar-se perquè això és amor”, o “l'avortament en el cas de violació no és tolerable perquè dins del terrible de la violació treus alguna cosa bé, que és un fill, un do de Déu”.

I jo em pregunto, quin tipus de jovent educa aquesta "senyora"?, futurs violadors, maltractadors i infidels?, on estan els valors que s'ha d'esperar que qualsevol mestre inculqui als nostres fills i filles?.
I els delictes?, aquesta "senyora", per cert te nom, Gloria Casanova, comet un delicte doncs estan penats tant la violació, per sort, com el maltractament.
Em sembla increïble, dolorosament increïble, que es pugui pegar la persona estimada, però encara molt més que es pugui considerar amor. Estimar, sense cap dubte, és una altre cosa.
Moltes dones, i tristament moltes de joves, creuen que el veritable amor passa per que les controlin i siguin gelosos, si no, consideren que no les estimen prou. Quin terrible error.
I la violació?, qui pot veure amb amor el resultat d'una agressió sexual, la majoria de vegades en grup, i les seqüeles que això deixa?, qui?. Una inconscient, com ella.
I la infidelitat?, em pregunto si va incloure en aquest grup les dones o bé son ells que poden ser infidels.
Plorar si et posen les banyes?, i una merda dona!. Li obres la porta i al carrer i si no, marxes tu.
Quan llegia la notícia a "El País" ho trobava del tot immoral, increïble, i lo pitjor, ni paraula d'una possible sanció a la tipa aquesta.
Imagino que la universitat no te intenció de pendre cap mesura, ja ho hauria fet, malgrat que el seu Facebook ha quedat ben ple del que pensa la gent.
I mentre, la Consellera d'Educació defensa la "llibertat de càtedra".... per partir-se.
Ja sabeu, si els vostres fills i filles volen fer carrera, que no ho facin aqui. A més, menteixen quan parlen d'igualtat a la seva web.
Digueu, algu que et deixa una cara com la de la imatge t'estima?.

Potser si que ara crec aquella frase que "de qualsevol cosa en diuen mestre". (Amb tot el meu respecte als i les que sí ho fan bé).

4 comentaris:

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

La què va fer aquestes declaracions no és persona… és una dona d´escombra i calders bruts.

Francesc Puigcarbó ha dit...

aquesta persona és dels de sempre, dels d'abans, dels qui es resisteixen a anar-se'n embolcallats amb la cínica sotana. Una vergonya.

Josep ha dit...

Ja ho has deixat ben clar a l'inici del teu article.
Amb els catòlics ens limitarem a indignar-nos?
Ah, els avis i besavis cremaven esglèsies i convents.

Garbí24 ha dit...

Ho vaig llegir dies enrrere, aquesta persona no hauria de tenir la qualificació de mestre mai de la vida.