dimarts, 26 de juliol del 2011

No m'ho demaneu....



Que entengui que un/a jutge desnoni una dona amb dos fills de casa seva, quan un d'ell te una discapacitat del 77%, que aquesta família acabi al carrer per un deute de la seva ex parella i que el Món segueixi rodant.
No em demaneu que entengui que quan els veïns i veïnes, ara, que tant costa que et diguin bon dia a la teva escala, deia... quan aquests van de manera pacífica a bloquejar la porta per evitar el desnonament, els antidisturbis reparteixin a "diestro i siniestro", sense mirar edats ni condicions, hòstia va, hòstia ve.
No em demaneu que entengui que els bancs i caixes diguin que amb l'entrega del pis no queda satisfet el deute, ells, que varen ser els que el varen valorar en concedir la hipoteca, ara no el volen. Ells que no renúncien a pujar la seva ja voluminosa nòmina per millorar una situació de la que com a mínim en son còmplices.
No em demaneu que entengui un Parlament i un Congrés incapaços de tallar amb aquests abusos, amb aquesta disbauja, amb aquest deliri...
No em demaneu que entengui que els mossos surtin al carrer per el mateix, enlloc d'agafar, i tancar, carteristes, és més senzill llançar els llops contra els veïns i veïnes.
Estic indignada, estic emprenyada, decebuda, amb els meus, amb els altres, amb tots i totes els que mai es podran posar en la pell de les famílies que van al carrer i mengen de la caritat, viure entre cartrons en un anomenat país del ¿primer Món?.

5 comentaris:

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

Això són més arguments a favor del moviment del "15-M" o dels "indignats". Moviment que quasi no és visible en els mitjans de comunicació i que, en general, la gent "normal" el mira amb certa indiferència o pitjor (perroflautes i d'altres denominacions pejoratives). Cal un canvi per replantejar aquest poder econòmic i finançer (de beneficis salvatges a qualsevol preu), que mana i ho domina tot, partits politics i mitjans de comunicació inclòsos. I això només vindrà quan la gent "normal" obri els ulls...

zel ha dit...

Mira, mentre tu publicaves això aquí, jo ho mirava al diari i ho enviava al feisbuc! Ho trobo xrgggarrrgnytzzzzzzzzz! Collons!

Estic mćes que indignada, emprenzada fins dalt! I al Millet, que no el desnonen?

gatot ha dit...

Em sembla que és fàcil d'entendre, Joana: els que són als parlaments, als jutjats, als bancs, volen que res no canviï. Fins ara les coses anaven bé (per ells) i es defensen dient que és o aquesta democràcia o la barbàrie... que aniran fent canvis de dins...

I el cert és que en Pere té raó. La "gent" no vol problemes, no vol pensar, no vol qüestionar... amb una mica de sort, la marató d'aquest any anirà per pagar un bocata calent als sense sostre. O ni això. (i millor si no ho fan perquè encara deixarien massa consciències tranquil·les)

p.s.
paraula de comprovació: excuela

Garbí24 ha dit...

tots estem molt emprenayts.....i sobretot amb les injustícies

Montse ha dit...

no t'ho demanarem perquè tampoc volem que ens ho demanin a nosaltres... jo sempre dic que estic en contra de qualsevol "isme". Només demano (i això si que ho demano) una mica de consciència social, per l'amor de déu! perquè aquest món no és el que volem!!!!!!

una abraçada, Joana.