diumenge, 27 de març del 2011

Una injustícia més....


Fa un parell de dies vaig saber d'una família que perdien el pis per no poder pagar la hipoteca.
Ja se, no és nou, ha passat a molta gent. Quan li passa a algú que li poses cara i ulls, et colpeix de manera terrible.
No sabia, NO, que si tornes el pis al banc o caixa, segueixes tenint el deute!, com és possible?, això és la ruïna absoluta per tota la vida.
Em vaig quedar del tot parada quan ho vaig saber i més quan ho he llegit i molt, però molt més!!, quan he sabut que en Zapatero ho troba correcte.
Però quin món vivim?, si tornes la propietat al banc, que lo més segur és que amb les comissions que cobren ja li has pagat dues vegades el deute, com pot ser que segueixis devent el pis??.
Dues centes mil famílies espanyoles es troben en aquesta situació y els "socialistes" ho entenem?, ja veig, un cop més, estic envoltada de... socialdemòcrates!!!
Famílies que no tenen on anar a viure, que molts queden al carrer, "con lo puesto", que no tenen feina ni perspectives de millorar, que no paguen perquè NO PODEN, que si no fos per Càritas no menjarien ni ells ni la canalla i segueixen devent?, una vergonya enorme!.
És clar, ara, els pobrets bancs i caixes, tenen molts pisos i no saben què fer amb ells, quina pena em fan!. Els majors abusadors en comissions del món i els hem de compadir?.
Zapatero, no vas bé, gens bé i ja aprofito, digues d'una punyetera vegada si segueixes o no, que ara, no toca parlar de tu si no de les municipals!.
Coherents?, no se jo....

11 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ja ho veus Joana, sense pis i tota la vida pagant-lo, i sinó t'ho embarguen del sou. És la justicia que imposen els qui realmwent manen, els Bancs i ZP fent-els-hi la gara gara. Aixó. als EUA tant que els critiquen socialment, no passa. Deixe's les claus al banc i ja no deus res.

Isa ha dit...

No ho puc entendre, i què passa amb el valor del pis? Ni es descompta? Ni es descomptarà quan es vengui sigui al preu que sigui? Per a què es queden el pis aleshores? Per fotre només?
Ho lamento molt per aquesta família, tant de bo mai li passi a ningu conegut.

Montse ha dit...

reina mora, no és en Zapatero o aquest o l'altre... hem fet un món que no ens mereixem!!! és per això que ja no crec en cap mena de política. No, al menys, la que "tenim". A dalt, als costats, al davant o al darrere. No crec en cap!

la democràcia tal com la tenim muntada, tampoc serveix!!!

Oliva ha dit...

PERO EN QUIN MONT VIUS?....TU VAS FER POLITICA DURANT UN TEMPS OI?...NO AMB DIGUIS QUE NO ALS HI VAS VEURE "EL PERCAL" AQUESTA COLLA DE "PROFESIONALS DE LA POLTRONA"
JUGANT AMB BCN.

Garbí24 ha dit...

si el socialisme ajuda al capitalisme.....és un socialisme verdader? o és de conveniència?

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

De pequeño vi el deshacio de un amigo mío.Nunca lo he olvidado, los tres hermanos llorando y los muebles y los enseres en la puerta de la calle, hasta que cada vecino le ayudamos a guardar coasa, hasta que encontraran algo, horrible.
Aunque fuera verdad lo que dicen los bancos, que no lo es, para eso están los políticos, para ayudar a esta pobre gente que se a visto en esta situación, por creerles.
Los partidos deberían ponerse de acuerdo para que el gobierno, se hiciera cargo temporalmente de estas hipotecas, hasta que logren reponerse.
No sería ni siquiera a fondo perdido, podrían recuperlo en una gran parte, a lo largo de unos años.
Además se vaciaría de alguna faena a los juzgados, ya que se evitarían, pleitos, subastas y embargos.
Pero ellos no están por la faena, son funcionarios de los bancos, del FMI y de las agencias de calificación.
En Catalunya, hasta casi sería suficiente con los impuestos de sucesiones que van a suprimir.
¿Como quieres que no abandonemos el "barco"?, este es el socialismo
en el que tenemos que depositar nuestra fé, la mía ya se acabó.
o se acaba con estos partidos o vamos a la mierda.

Joana ha dit...

Sovint venen ganes d'embolicar-te la manta a cap i anar a viure dalt d'un turó. Tot plegat quin món hem fabricat entre uns i altres? Jo ho vaig sentir per la ràdio i vaig pensar ...no pot ser i és ben cert, com dius.
Bona setmana Joana

Jaume Plá ha dit...

Hola Joana
Massa interessos pel mix, però cap polític té els nassos per donar un cop de puny a la taula i dir:
Prou!!!! fins aquí hem arribat.
Hauran de passar uns quants anys, fins que aquesta societat canviï, no perquè sortim de la crisi, sinó perquè per sortir haurem de canviar molt de la nostra forma de pensar, viure, creure...
i això no es fa amb polítics dels d'ara, sinó amb els que no temin encara.

Llum Sánchez Penalva ha dit...

Hola, Joana, vaig trobar el teu bloc fa uns dies cercant blocs en català i em va enganxar M'agrada el que dius i com ho dius. M'agrada la gent com tu clara i directa, crítica i lúdica.
Com valenciana i membre d'ACPV, tenim un problema d'allò més gros, entre altres. M'agradaria saber com ho veus tu.

El meu bloc és UN ESGUARD DE MAR BLAVA.

Salut i independència,

Jesús M. Tibau ha dit...

malgrat les urnes, manen els bancs

Cronos ha dit...

Jesus, discrepo, unicament cal votar a algu que no es degui a un banc.