diumenge, 20 de març del 2011

Política, polítics.....


Com sabeu visc en directe aquest Món tant maltractat que és el de la política, ni que sempre m'agrada dir alt i clar que jo no en faig de política, hi treballo, és diferent.
Això sí, tinc dret d'opinió i de vot, cosa que no sempre agrada.
Avui vull parlar dels polítics que s'hi dediquen per "millorar coses", creieu que n'hi han i molts. Però sempre guanyen, a la informació pública, els que fan alguna trastada, que tampoc son pocs, però si son els que menys.
Els que entren a una llista perquè els agrada la política, acostumen a fer les coses tant bé com poden, que mai és al gust de tothom, però m'agrada veure polítics amb ganes i ideals, ni que molts i moltes, per el camí, els perdin per una cadira.
Una altre cosa son els que volen que la política sigui "professional", si ja costa renovar, imagineu que fos el sou d'una vida!, no els mouríem mai. Ja prou els costa deixar pas al jovent, amb la falta que ens fa renovar i les "velles" glòries allà enganxades amb cola!
En aquesta època, que acostumen a venir més persones del normal per la seu, em fixo en aquestes, em sorprenen algunes en negatiu, però la majoria tenen molta il·lusió, empenta, ganes, hi dediquen tot el seu temps lliure, els admiro.
Ahir vaig comentar al meu company de feina l'empenta que te l'Alcalde de Pineda, en Xavier, una gran il·lusió, sempre cordial, sempre té dos petons i unes gràcies per les treballadores, en fi, un candidat amb empenta i carisma.
Hem de confiar en els gestors que escollim, si ho fem, que no fer-ho també és lícit, i si no ho fan bé, doncs d'aquí quatre anys els canviem, però creieu que a la política hi ha molta gent decent, ho son la majoria.
És clar que hi han aprofitats i cabrons, (ja em perdonareu), però son un reducte que mica a mica podem eliminar, per això serveix votar, I el dia que les llistes siguin obertes, ja serà la hòstia!
Jo soc socialista per convicció, per ideals, per sentiment, una altre cosa son els que només aspiren a una cadira i si aquesta no arriba, marxen.
Hi ha gent magnífica que es desaprofita.
Què gran en Forges....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Post valent, Joana! Conec un jove de ben a prop que fa política per ideals, des de les bases, diu que mai serà polític; però ara per ara penca com si aspirés a una cadira, potser té algun exemple a casa :-)Un petonàs, Joana, i que tinguis un bon diumenge

Garbí24 ha dit...

han perdut tota credibilitat amb les barbaritats que han fet....dels que manen actualment se'n salven molt pocs

Unknown ha dit...

De petita em deien que les persones que feien les coses amb maltat es veien molt, es feiea xibarri de les seves accions i se'n parlava. Les coses que fan les persones amb bondat, desinteressadament, es veuen poc. No son notícia, perquè la gent es va acostumant a tenir-les.

Podríem dir el mateix dels polítics i polítiques. Moltíssims n'hi han, que fan la seva feina de tot cor, sense interessos, amb generositat. Però aquests no son notícia.

És tan fàcil criticar i no implicar-se!!!!

La política es canvia des de dintre, i cal gent que ho vulgui fer. Joana, d'acord amb el teu post.

Isa ha dit...

Tant de bo n'haguessin més preocupats per fer-ho bé que pels seus interessos personals.