dimecres, 9 de març del 2011

De ser males persones, insolidaris....


Abans de tot deixo clar que no marxo de setmana santa, primer perquè em toca treballar, fins i tot els dies "senyalats" i després per motius econòmics, és clar.
Llegeixo que ara, que comença a "remuntar" un xic el turisme aquí a la nostra terra, que moltes persones veuen la possiblitat de treballar en els molts àmbits que aquest agafa, ara els que tenen feina, llegiu Aena, convoquen una vaga que podem denominar salvatge.
Fan vaga, com ja varen fer els "consentits i mimats" controladors, els dies més importants, no ja per lo molt que foteran els que vulguin viatjar i sortir, si no per les moltes famílies amb esperança de treballar i cotitzar, ni que sigui uns mesos, i ja no ho podràn fer.
Per fer vaga sempre s'ha de fotre la resta de la gent?. Perquè sempre fan aquestes coses els que més segura tenen la feina?.
És evident que hem de defesnar els nostres drets, però ara, en aquest moment, hem de ser, més que res, solidaris.
Quin país....
Per cert, ahir, un company, em va dir que no sap el motiu del dia de la "Dona treballadora, qu no de la "dona", li vaig respondre que el dia que les dones cobrem el mateix que els homes per la mateixa feina, el poden treure. Però encara estem a anys llum.
No he fet cap escrit sobre el dia doncs tal com ja he dit altres vegades, No accepto "dia de la dona", sense la paraula treballadora al seu darrera.

7 comentaris:

Quim ha dit...

Més clar? l'aigua!
Salut! Joana, i segueix com ets.

Garbí24 ha dit...

si pogués jo mateix els diria quatre coses a aquesta colla de vagos....que vindrà despres? les hosteses, els pilots, els del hanling, els controladors......al final tothom a terra, fins i tot l'economia

Anònim ha dit...

Digue'm-ne que a mi tampoc m'afecta, ja que el més lluny que potser aniré, és al poble amb cotxe; però em fot els privilegis adquirits que es pensen tenen alguns.
Bona tarda, dona treballadora!

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

Ahir a una entrevista a Catalunya Radio, el portaveu de CCOO, va ser vergonyós, només defensava el "dret" de vaga, si defensesin tant els seus deures com el seus drets, no estariem en crisis.
A sobre va tractar de "tontos" als que hagin fet fora i no "s'hagin" queixat, segur que si li tallesim la líniea telefònica, la electricitat, l'aigua, el gas.... diria que te "dret" a aquests serveis.
EGOISTES!!!

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Este tipo de democracia "representativa", nos ha llevado hasta aquí.Los que más deberían ser solidarios, por el privelegio de disponer de un buen trabajo, olvidan el interes general.Está claro que solo les preocupa su "enchufe", por mucho que les quieran dfender "su sindicato.
Puede que al final nos muramos de éxito y sea el fin de tanto y tanto vividor.

Isa ha dit...

En aquest cas no estic d'acord amb tu. Vaig interessar-me pel conflicte dels controladors en el seu moment i crec que he aprés que les coses no són com ens les volen fer veure. Cal rascar una mica més i veure els motius de la vaga, que aquest cop no és de controladors, sinó de tot el personal d'AENA, gent que treballa a un aeroport però podria treballa a qualsevol altre lloc (bombers, xòfers, netejadores...).
Si tens temps i ganes, et recomano aquest bloc:
http://controladoresareosyotrashierbas.blogspot.com/
No tinc cap interés ni personal ni ocult, només vull estar informada i intento cercar la veritat. No tinc cap parent ni persona propera que sigui controlador o treballi per AENA.

culdolla ha dit...

penso que hi ha massa intoxicació informativa... avui he fet un primer post deixant parlar -escoltant- algú que sembla que hi toca...

però els seus arguments no surten als diaris. Perquè?