dissabte, 6 de novembre del 2010

Lletres perdudes?.....


Ho he escrit d'altres vegades. De fet, gaire bé un cop l'any.
No se si he perdut les lletres, no se si és tan senzill com això.
Només se que arribo a casa i només penso en actes, cartells, cartes, sol.licituds, etiquetes, web, persones, situacions, Junta electoral, interventors i apoderats....
I em desperto un dissabte de matinada amb dubtes "oficials" i no, no penso en la visita d'aquest que permet la pederàstia al seu "club de fans" i que tapa la merda que tenen a les seves files, ara diuen bé a Barcelona, no.... jo no l'espero.
Avui eren les 7, i malgrat lo cansada que he quedat aquesta setmana amb el trasllat, els arxivadors, les coses que encara no tenim a lloc, la xarxa que no funciona, ara ja sí, la inauguració de dilluns..... docs ja no podia dormir i a mi, mai m'ha agradat donar voltes al llit.
Estem en campanya, i això, malgrat l'experiència que una te, encara em posa nerviosa, encara tinc dubtes i és clar, ara, a més, he de vigilar l'esquena, això, també cansa.
Ja queda menys.
Avui no tinc el net, és amb l'avi, m'hauria anat bé tenir-lo, amb aquest marrec aprop no queda temps per pensar en tonteries!
No se si he perdut les lletres, la imaginació, o senzillament les ganes.

2 comentaris:

Garbí24 ha dit...

la única cosa que m'ha fet somriure de la visita d'aquest home es això:
http://www.youtube.com/watch?v=cKWDAmcedaY&feature=player_embedded

Anònim ha dit...

Si ho arribo a saber que estaves "lliure", hauríem quedat per esmorzar.
Respecte a la campanya... vinga, que tu pots amb això i amb més. L'experiència (i no tenir un os a l'esquena) és un grau.
Petonets, Joana.
Si no és abans, ens veiem dilluns!